„Bylo hodně soutěžících? To je paráda!" Emotivními proslovy sice Barbora Schönbeková šetřila, ale radost v jejích očích se přehlédnout nedala. Ani úsměv pro fotografii nemusela nijak hrát. Aby také ne vyhrála v naší soutěži dvě permanentky na extraligovou sezonu Pirátů Chomutov celkem za osm tisíc!

Vylosovali jsme ji z úctyhodné hromady došlých soutěžních skládaček. Vystřižené části permanentky lepili soutěžící na kartony od krabic, obyčejný papír, ale třeba i na ustřižený obal od školního sešitu či na pohled s květinou a blahopřáním „Vše nejlepší". A co je zajímavé většinou soutěžily ženy.

Druhou permanentku má Barbora pro svého přítele. Nebude to pro něj žádné překvapení, prý to nevydržela a už mu o výhře řekla. Neradoval se ještě víc než ona? „To rozhodně ne," zasmála se Bára. Na obě si nechala vytisknout brankáře Milana Řehoře a už dnes na ně můžou jít na zápas se Spartou!

Kdo nevyhrál, má stále šanci si permanentní vstupenku koupit. Stále nabízejí řadu výhod.

Permanentky jsou stále v prodeji

Jejich majitelé mají například jistotu, že budou vždy sedět ve svém oblíbeném sektoru na svém oblíbeném místě, že je nečeká žádné čekání ve frontách při koupi lístků, že jednotlivá utkání jsou pro ně vždy levnější a slevy využijí i při nákupu ve fanshopu. Navíc dostávají exkluzivní pozvánky na akce s hráči A-týmu v průběhu sezóny a především mají přednostní právo na nákup vstupenek v nadstavbové části.

Pokud ještě nemáte permanentku na extraligovou sezonu, jistě neváhejte. Vybírat můžete hned ze čtyř typů sezónních vstupenek: capitan card, která je určena pro všechny muže nad osmnáct let, lady card, která je věnována všem slečnám, ženám a dámám v jakémkoliv věku, junior card, kterou využijí fanoušci mladší osmnácti let a v neposlední řadě baby card, kterou mohou mít děti do sto čtyřiceti centimetrů.

Čtyřčlenná rodina může díky permanentkám ušetřit až šest tisíc korun. Kromě hlavních kategorií sezónních karet určuje totiž cenu také sektor, ze kterého chcete sledovat vaše hrdiny. Stadion je za tímto účelem rozdělen do čtyř cenových kategorií. Ceny nových permanentek se pohybují v rozmezí od 800 do 4160 korun.

Sezonní vstupenky lze zakoupit vždy v den zápasu v pirátském fanshopu, základní permanentní vstupenky Capitan card je možné získat prostřednictvím internetového prodeje na serveru www.ticketstream.cz. Více na www.piratichomutov.cz