Před několika týdny začala bezbariérová úprava chodníků v Moskevské ulici, a to od křižovatky „Na křížku“ až po budovu bývalé hudební školy. I tato stavba zahrnuje rekonstrukci veřejného osvětlení včetně svítidel v Zámecké ulici.

Ve směru od bývalé hudební školy ke křižovatce s ulicí Pivovarská pracovníci firmy Služby města Vejprty nahradí na betonových stožárech třmenové výložníky a svítidla novými.

V následujících měsících dělníci zahájí i rekonstrukci osvětlení v Havlíčkově ulici a v ulici Podlesí. Staré kovové stožáry jsou již za hranicí životnosti, nahradí je proto nové. Na stávajících betonových stožárech bude opět nutné vyměnit za nové i třmenové výložníky a svítidla. Současně se Havlíčkova ulice dozná i úpravu povrchu vozovky.

Termín ukončení plánovaných rekonstrukcí osvětlení v Úzké, Husově ulici a v městské části Nové Zvolání je stanoven na závěr listopadu.

V Potoční ulici přibudou ke stávajícímu osvětlení další tři světelné body.

V loňském roce se podařilo zmodernizovat osvětlení na celém území Českých Hamrů. Ve Vejprtech pak v ulicích Martinská, Bedřicha Smetany a Jana Švermy, a to v úseku mezi traťovým přejezdem a Údolní ulicí. Nové lampy ozdobily Kostelní náměstí a Souměstí.