Ví policie, kolik odsouzených se vrátí na Chomutovsko a jak jsou nebezpeční? Jde o napravené hříšníky nebo agresivní násilníky? Přijala nějaká opatření? Kromě oficiálních otázek jsme ale vyzpovídali i pár policistů anonymně. Jaký je názor těch, kteří syčáky chytají? "My tady makáme na případech mnohdy celé týdny a měsíce, popíšeme stohy papírů a veškerá naše práce je teď v pr…," zní odpověď jednoho z nich. K tématu přinášíme také pohled předsedy místního soudu a glosu šéfredaktora Josefa Duška. 

Více v pátečním vydání Chomutovského deníku.

Dočíst se můžete také o jirkovském Domově se zvláštním režimem, který v okrese hodně chyběl. O čemž svědčí i fakt, že sotva otevřel, už je skoro plný. V čem je jeho přínos a co na něj říkají ti, kteří ho využívají?

Přinášíme také přehled o cenách za svoz odpadu ve čtyřech velkých městech okresu včetně toho, do kdy je musíte zaplatit.

A na sportovních stránce najdete pozvánku na páteční hokejový zápas s Karlovými Vary. Padaly po Plzni další pokuty za vyloučení a koho si Piráti stáhli z Kadaně na výpomoc?

Kupte si páteční Chomutovský deník, abyste se dozvěděli víc!