Myslíte si, že máte doma toho nejkrásnějšího, nejroztomilejšího a vůbec nejúžasnějšího psa? Pak jej určitě přihlaste do soutěže Chomutovského deníku o Nejkrásnějšího psa měsíce. Na vítěze čeká každý měsíc, až do konce roku, psí balíček v hodnotě mnohonásobně přesahující pět se korun, který věnoval e-shop www.chovatelske-potreby-krmiva.cz. Nejkrásnější pes měsíce se tak může těšit na různá až patnáctikilová balení superprémiových granulí, novou misku, oblíbené hračky, psí pamlsky a ještě něco navíc.

O tom, kdo vyhraje, můžete rozhodnout sami společně s dalšími čtenáři Chomutovského deníku. Vždy první pátek v měsíci  (tentokrát jde o výjimku, protože na pátek připadá státní svátek) najdete na stránkách Chomutovského deníku fotografie čtyřnohých mazlíčků, kteří v daném měsíci budou bojovat o titul Nejkrásnější pes. Společně s jejich fotografiemi bude ve stejném vydání připraven hlasovací kupón, kterým budete moct podpořit svého favorita. Stejný kupón pak najdete v průběhu měsíce v Chomutovském deníku ještě dvakrát. Ve stejný den se objeví také fotografie soutěžících pejsků v anketě na našem webu www.chomutovskydenik.cz. Hlasovat budete moct ale jen dva týdny a navíc maximálně jen jednou denně.

Do konce měsíce tedy nebude jasný vítěz. Zásadně rozhodnout budou moct novinové kupony a to i proto, že jeden bude mít hodnotu padesáti anketních hlasů. Vítěze pak zveřejníme vždy poslední pátek v měsíci přímo v Chomutovském deníku.

Nestihli jste svého miláčka přihlásit do červencové soutěže? Nevadí! Soutěž bude probíhat každý měsíc až do konce roku, tedy ještě šestkrát. Stačí poslat jeho fotografii na chomutovsky@denik.cz a do předmětu mailu napište Nejkrásnější pes. Pak už stačí jen nezapomenout připsat jméno a rasu pejska a jméno páníčka, ke kterému připíšete telefonický kontakt.