Na Střelnici to ve čtvrtek večer rozjede Circus 

Kadaň – Jednočlenný orchestr skladatele a producenta Jana Ponocného Circus ponorka zavítá do Kadaně. Ponocného hudbu jste mohli slyšet v řadě filmů, například ve snímcích Revival, Perfect Days – I ženy mají své dny či Mamas a Papas. Koncert se koná ve čtvrtek 14. prosince, v klubu Cavern Střelnice od 19 hodin. Vstupné je padesát korun. 

Opakovaně kradl v domě kabely  

Jirkov – Z poškození cizí věci se zpovídá pětapadesátiletý muž z Jirkova. Několik posledních měsíců totiž tráví volný čas tím, že krade kabely. Dvanáct kusů odmontoval z chodby v domě v Jezerské ulici, což majitelům přineslo škodu ve výši deseti tisíc. O nějaký čas později se do domu vrátil a ukradl i kabely nové, tentokrát v hodnotě osmi tisíc korun. (re)

Kovářská upraví parkoviště a park

Kovářská – Úhledná plocha plná zeleně a odpočívadel, která zkrášlí betonové domy a více míst pro auta. Městys Kovářská by chtěl v příštím roce zainvestovat do úpravy ploch před základní školou a před hotelem centrál. Před prvním zmíněným místem má vyrůst modernější parčík, k hotelu přibudou parkovací místa. Jak by všechno mohlo vypadat, se můžete podívat v místním informačním centru. Vedení městysu tu nechává volně k nahlédnutí projektovou dokumentaci a čeká na připomínky a nápady ze strany veřejnosti. 

To bude jízda! Kadaňské hokejisty čekají v pěti dnech tři zápasy

Kadaň – Pondělí, středa, pátek, tři zápasy v pěti dnech a spousta cestování. V pondělí hrají po přestávce Trhači Kadaň na druhém konci republiky v Havířově. Ve středu je čeká na domácím ledě jeden z aspirantů na postup do extraligy České Budějovice a aby toho nebylo málo, v pátek hrají další utkání WSM Ligy. Opět na Moravě, na domácím ledě Jestřábů Prostějov. Až pak je čeká několik dnů bez cestování, za to plné odpočinku. Už krátce po svátcích, ve středu 27. prosince se vyřítí na led znovu, hrají v Benátkách nad Jizerou.