Ve Strupčicích proběhne v neděli odpoledne turnaj v minigolfu  

Strupčice – Máte rádi minigolf a chcete změřit síly se soupeři? Sestavte tříčlenný tým a dorazte v neděli na green do areálu strupčického koupaliště. Sbor dobrovolných hasičů tu pořádá turnaj i pro veřejnost. Registrace probíhá i na místě, od 15 hodin. Startovné je 150 korun za družstvo. 

V Kadani se bude v neděli hrát pravý jižanský jazz  

Kadaň – Návrat do dob, kdy byla Amerika ještě tak trochu v plenkách. Do Kadaně zavítá dixielandová kapela BrassBand.cz. Ta má v repertoáru skladby z 20. a 30. let, které vznikly v kolébce jazzy, ve městě New Orleans. Koncert se koná v neděli, od 14 hodin, ve Františkánských zahradách. 

Na Červeném Hrádku proběhnou kostýmované prohlídky  

Jirkov – Prohlídku historických okruhů mimořádně doplní vzácný doprovod hraběte Hrzána. Prohlídky se konají od 10 do 15 hodin, probíhat budou vždycky v celou. 

Kuchařský workshop ve skanzenu doplní malování  

Chomutov – Ve skanzenu Stará Ves oprášili staré recepty a každou neděli se tu celé léto podle nich vaří. Návštěvníci už zkusili brambory stokrát jinak, na slano i na sladko. Tuto neděli bude program ještě bohatší, přibude k němu akce s názvem Skanzen ráj malířů. V neděli, od 14 hodin. 

Do vězení se mu nechtělo, musela ho doprovodit eskorta  

Mašťov – Výzvu k nástupu si převzal, ale balit nechtěl. Dvaatřicetiletý muž z Mašťova měl nastoupit do litoměřické věznice, což se nestalo. Přijela si proto pro něj policie. Teď se bude muž zpovídat i z maření úředního rozhodnutí.