Za sedm protančených let stihla dvakrát vyhrát soutěž Talent Awards v Praze, získat šest stříbrných medailí na mistrovství ČR, zlatou medaili na mistrovství světa a své umění předvést i v Indii.

Barya říká: „Ráda bych se s vámi podělila o krásu a pestrost orientálního tance a proto jsem do Kadaně pozvala několik svých tanečních kolegyní, které se vám na show představí nejen v klasických orientální stylech, ale i ve folklóru nebo moderním fusionu!" Avizovanými hosty budou mimo jiné: Alžběta Tvrdoňová Andalee která je mistryní ČR v juniorské kategorii, Lenka Ožvaldová Shanelah která se pravidelně umisťuje na předních příčkách soutěží v ČR i v zahraničí a Pavla Kostková, která mimo tance studuje arabštinu a kulturu blízkého východu. Jedinečná akce nabídne nejen ladné křivky a břišní svaly tanečnic, ale hlavně hluboký zážitek. Akce se koná v KZ Orfeum v sobotu od 19:00 hod.

Exotická orient show však není jedinou kulturní následujících dnů. Do chomutovského divadla už dnes přijedou herci Jana Paulová a David Suchařípa s divadelní inscenací Fabrice Rogera Lacana .

Kompletní kulturní servis na celý týden najdete ZDE.