„Vždycky jsem chtěla zkusit něco podobného, ale přítel byl proti,“ říká Lucie Šafaříková, jedna z dvaceti dívek nového televizního pořadu Novy s názvem Vem si mě.
Sama prohlašuje, že milionáře Michala, o kterého mladé dámy v soutěži usilují, by si nikdy nevzala. Stejně odmítavý postoj má Lucie k manželství vůbec. „I když samozřejmě nikdy neříkej nikdy,“ dodává s úsměvem.
Do soutěže údajně šla s tím, že chtěla získat novou zkušenost a zadarmo poznat nová místa.
Na webových stránkách Novy se totiž píše, že se dívky dostanou na místa, která by běžně navštěvovaly, kdyby se staly nevěstou milionáře. Zmiňované jsou večeře v luxusních restauracích nebo například výlety soukromým letadlem.
Lucie do povědomí diváků vstoupila už během upoutávek, kdy prohlásila, že si nechá zvětšit prsa, až bude bohatá. Tento výrok byl prý jen žert.
Sama do budoucna očekává, že se prostřednictvím televize zviditelní a s tím přijdou i zajímavé pracovní nabídky. „Původně jsem čekala, že když se objevím v televizi, roztočí se kolotoč pomluv a nepravd. Jsem docela překvapená, zatím to probíhá v klidu,“ uvedla.
Televize Nova již odvysílala první díl soutěže. Jak si sympatická Chomutovačka povede dál, se diváci dozvědí už tuto neděli.