Objekt za čtyřicet milionů nabízí masáže, koupele i elektroléčbu. Je přístupný všem.



„Začátek fungování lázní je další částí zamýšlené obnovy lázní,“ říká klášterecký místostarosta Tomáš Šroubek. Lázeňský dům se začal budovat před třemi lety. „Investice do obnovy lázní a nové výstavby jsou ve výši pětačtyřiceti milionů korun,“ popisuje Šroubek.


Lázně byly od prvního srpna až dosud ve zkušebním provozu, nyní se otevřou všem. „Je otevřeno pro každého, kdo má zájem přijít a nechat se rozmazlovat,“ říká místostarosta.


V otevíraném domě jsou prostory a zařízení pro kompletní lázeňskou léčbu. Návštevníci mohou navštívit rehabilitační bazén, různé druhy bahenních koupelí, nechat se namasírovat.


V areálu je provozována i elektroléčba, tělocvična a wellness zařízení. Je zde možné se i ubytovat, dům nabízí patnáct lůžek.
Za klasickou masáž, která trvá padesát minut, zaplatí hosté čtyři sta korun. Za dvacetiminutovou koupel okolo dvou set korun.
Lázeňský dům formou pronájmu provozuje stoprocentní dceřinná firma města, akciová společnost Lázně Evženie. Město ji založilo se strategickým partnerem, pražskou fimou Lázně Felicitas.


Sobotní slavnostní otevření doprovodí kulturní program. Akce budou probíhat na kolonádě, v zámeckém parku i na náměstí. Vystoupí klášterecké umělecké školy, po nich známý zpěvák Janek Ledecký. Večer zahraje hudební skupina Buty.