V budoucnu tam mají být dokonce nové byty.
Podle Řeháka má být parkoviště přednostně pro místní obyvatele. „V radě jsme rozhodli, že zpřístupníme nádvoří školy, aby tam mohli lidé parkovat. Tuto službu jsme nabídli těm, kteří bydlí v lokalitě Kamenný Vrch,“ uvedl náměstek primátora s tím, že parkoviště bude hlídané.
Parkovné bude stát pět set korun měsíčně a dle vyjádření vedení města i přes tuto cenu o parkování zájem je. Není divu, sídliště je plné aut a parkovat už není kde.
Škola na Kamenném Vrchu ale v budoucnu nebude sloužit jenom jako parkoviště. Poté, co ztroskotal projekt, podle které tam měl být podnikatelský inkubátor, radnice zvažuje i další varianty využití.
 
Z několika možných variant, mezi kterými byl i návrh školu kompletně zbourat a postavit namísto ní obří obchodní centrum, zvítězil takzvaný bytový koncept. Jeho cílem je vytvořit čtyřicet nových bytů a zhruba sto dvacet nových parkovacích míst. Pro ty by měla uvolnit místo demolice dvou horních bloků školy.
Jak uvedla primátorka města Chomutova Ivana Řápková, autorem konceptu je architekt Jaroslav Pachner, ve hře je ale i další návrh. „Pracovníci odboru investic a úřadu územního plánování rozpracují i návrh pražského ateliéru Třiarchitekti. „Je variabilní, předpokládá jak částečnou přestavbu skeletu školy, tak úplnou demolici a vybudování novostavby na vyčištěném pozemku,“ uvedla primátorka.
Na kolik přestavba přijde se podle ní ještě nedá určit. Odhadem se počítá se sto miliony. Pro velkou nákladnost by proto chomutovská radnice dala raději přednost soukromému investorovi, který by přestavbu zaplatil a později byty pronajímal či prodal. Zatím je plán regenerace bývalé školy zařazený do takzvaného Velkého integrovaného projektu, v jehož rámci si Chomutov hodlá požádat o dotace v řádech miliard korun.