Pavel Novotný, Mojmír Maděrič, Luděk Sobota, Pavel Trávníček, Jaroslav Sypal, Milan Pitkin či Kamil Emanuel Gott – to je jen základ hvězdné sestavy, která do Chomutova přijede. V multifunkčním areálu na Cihlářské ulici, kde budou oslavy probíhat, však vystoupí také další hosté, hlavně z pole hudebního. Oslavenkyním i návštěvníkům zazpívají například Maxim Turbulenc, Ivan Hlas, Martin Tangwey, Jindra Kejak či Marcela Holanová.
Podle organizátorů by si měla v areálu přijít na své celá rodina. Děti se budou moci svézt na ponících či v motokárách, zaskákat v nafukovacím hradu či zhlédnout ukázku výcviku policejních psů. Dospělé pobaví zmíněné hvězdy a to nejen při svých vystoupeních, ale také během fotbalového turnaje, kterého se tým hvězd zúčastní.


Během zábavného programu samozřejmě moderátoři představí také úspěchy národních házenkářek v jednotlivých letech.
Pořadatelé chtějí z akce udělat tradici, který by zapadla do kulturního kalendáře města. „Většina velkých akcí probíhá na jaře nebo v létě, na podzim nic takhle velkého zatím není,“ uvedl jednatel spolupořádající společnosti SK Chomutov S–R–O, s.r.o., Vojtěch Čihař.
Přesný časový program oslav přineseme v chomutovském deníku příští týden.