Policisté z Chomutovska jsou na nohou. Ve dvou dnech dvě loupežná přepadení a obě má zřejmě na svědomí stejný muž. Pomoci mohou svědci, na benzince v tu dobu tankovali dva řidiči.

Obě loupeže se odehrály za bílého dne. O čtvrtečním přepadení herny na sídlišti Písečná ještě ani policie nestačila informovat a lupič udeřil podruhé. V pátek odpoledne přepadl čerpací stanici UNI u Málkova. Obsluze vyhrožoval, že má v igelitové tašce pistoli a donutil ji, aby mu vydala peníze. Ta z obavy o život nechala lupiče, ať kasu vybere.
„Police po zhlédnutí záběrů z kamery předpokládá, že by mohlo jít o stejného pachatele, který ve čtvrtek přepadl hernu," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Loupež se na pumpě odehrála kolem půl páté. Ve chvíli přepadení tam tankovali benzin dva řidiči a podle policistů museli pachatele zahlédnout. „Svědectví těchto řidičů je pro kriminalisty velice důležité a žádáme, aby se přihlásili na linku 158," dodala Hyšplerová.

Lupič byl asi 170 centimetrů vysoký muž, obličej měl pomalovaný černou barvou. Na sobě měl tmavou mikinu s velkými bílými znaky. Na hlavě měl čepici s kšiltem. Držel igelitovou tašku, ve které údajně schovával zbraň, na rukou měl rovněž bílé rukavice s ustřiženými prsty.