Další ročník Proměn s Deníkem je už opravdu tady!
Kadeřnické profesionální studio Jana Burdová bude již pošesté společně s Deníky měnit 6 žen v období od listopadu 2016 do února 2017. V této době se budou na stránkách Deníku pravidelně objevovat dámy, které našli odvahu a rozhodly se změnit svůj vzhled a styl. Svěří se do rukou týmu profesionálů z týmu Jany Burdové.
První proměněnou uvidíte na stránkách Deníku už 16. listopadu.


Čtenáři Deníku budou mít možnost až do února vybírat, která z proměn se podle nich nejvíce povedla. Čtenářské hlasování o nejpovedenější proměnu začíná v listopadu a končí v únoru 2017.
Na šestý ročník se těší autorka projektu Jana Burdová. „Máme za sebou úžasných pět ročníků Proměn s Deníkem. Za tu dobu jsme pracovali s třiceti ženami. Pět let práce a zkušeností tento projekt vybrousilo jako diamant. Občas dostávám otázku, většinou od mužů, proč věnujeme pozornost vnějšímu vzhledu, takzvané „parádě" která navíc stojí peníze a čas.

Jana Burdová, David Hora a Tereza KostkováZdroj: Deník/Zdeněk Traxler

NENÍ DŮLEŽITĚJŠÍ, JAK SPOKOJENI SE CÍTÍME?
Pokud nežijeme v izolaci od okolního světa, nelze dost dobře oddělit jedno od druhého. To jak vypadáme, ovlivňuje to, jak se cítíme a naopak. Když jsme vyčerpaní a smutní, je to na nás vidět. V životě každé z nás nastane čas od času moment, kdy se podíváme na sebe do zrcadla a řekneme si – takhle dál ne, potřebuji změnu. Nejčastěji to bývá proto, že se naše osobnost posouvá určitým směrem. Například se postupem věku stáváme rozhodnější, sebevědomější a ucítíme potřebu to dát najevo i svým vzhledem. Nebo jsme naopak dlouhou dobu všechnu energii věnovali dětem, partnerovi nebo práci a na sebe jsme trochu zapomněli. Zkrátka to jak vypadáme, není v souladu s naším vnitřním já.


JAK JE MOŽNÉ, ŽE SE ŽENA ZA PÁR DNÍ TOLIK PROMĚNÍ?
Hovoříme spolu o tom, co je příčinou touhy po novém vzhledu. Změny, ke kterým dojde, musí vycházet z dané osobnosti, kterou proměňujeme. Hledáme nesoulad mezi vnějším vzhledem a energií, vycházející zevnitř. Teprve pak navrhujeme změnu stylu účesu, make-upu nebo oděvu. Každou délku i barvu vlasů, stejně jako střih umíme velmi dobře přizpůsobit konkrétnímu tvaru tváře, barvě pleti a očí a dokonce i výšce postavy. Na konci práce se změnou vzhledu se žena nesmí cítit jako někdo jiný, musí naopak vnímat, že je konečně svá.
Když se na změnách shodneme, pokračují v práci kadeřníci z mého týmu. Nejprve uzdraví vlasy, protože nový odstín barvy na zdravých vlasech drží lépe a nevymývá se. Následuje nejpříjemnější část proměn, ošetření obličeje a zkoušky líčení a také foto-make-upu. Letos to bude již podruhé luxusní kosmetikou Armani a líčit bude opět skvělá facedesignerka Monika Kačerovská společně s naší specialistkou na omlazení obličeje Marcelou Stehlíkovou. Největší zábava začíná v den stylingu. Je to sen každé z nás, být celý jeden den obklopena úžasnými druhy krásného oblečení a zkoušet si ty nejlepší kousky. Spolupracujeme s módním domem Van Graaf. V tomto obchodním domě se nachází neuvěřitelných dvě stě značek od světové klasiky až po poslední trendy z módních mol. Naštěstí naše stylistka Linda Radostová je celý den u toho a citlivě a trpělivě vybírá vhodné kousky." říká Jana Burdová.


„Pak už proměněnou dámu čeká profesionální fotograf Jan Tůma. Těší mne spolupracovat opět s Honzou, má zkušenosti jak focením přirozené krásy žen, tak fashion fotografií. Několik let fotografuje české miss a spolupracuje s mnoha magazíny", dodává Jana.
Každá proměněná dáma se tak může těšit na set svých nejlepších fotografií.

Jan Tůma - Proměny 2015Zdroj: Deník/Zdeněk Traxler

Novinkou letošního roku je hlavní cena pro proměnu, která se bude nejvíce líbit čtenářům Deníku – zážitkový víkend v hotelu v Pivovaru Monopol v Teplicích, ve stylu První republiky a to pro dvě osoby.
Proto neváhejte a napište nám. A připište své přání, v čem by vám změna vzhledu mohla pomoci.
Těšíme na Vás a Vaše příběhy. Uvažujete-li o změně svého vzhledu, prostě sedněte a napište nám. Nebo se pomozte rozhodnout někomu ze svého okolí, o kom víte, že by si přál zažít změnu svého stylu. Začínáme právě teď.

Dagmar hlasovala a užila si proměnu


Dagmar Mončeková, vítězka čtenářského hlasování v 5. ročníku soutěže Proměn s Deníkem, je z Lovosic. Získala stejně jako šestice soutěžících Styler od Bionic na úpravu vlasů, vlasovou kosmetiku Redken a ve studiu Jany Burdové si vyzkoušela proměnu na vlastní kůži. Výsledek vidíte na fotografiích.
„Těšila jsem se, chtěla jsem si proměnu užít. I když je člověk starší, může vypadat dobře," říká Dagmar Mončeková.

Dagmar Mončeková - ProměnyZdroj: archiv Studio Jana Burdová

Proměny s Deníkem a Studiem Jana Burdová čekají na vaše přihlášky
ŠEST ŽEN PROMĚNÍME v průběhu tří měsíců v teplickém kadeřnickém a kosmetickém Studiu Jana Burdová. Šesti dámám pomůžeme cítit se lépe, ozdravíme jim vlasy a pleť, oblékneme je do překrásných šatů módního domu Van Graaf. Domů si odnesou podzimní novinku od firmy Bio-Ionic – fén, který nepoškozuje vlasy. Dále na ně čeká bestseller kosmetiky Redken – Cerafill a pleťová kosmetika Armani. Nakonec si budou moci vyzkoušet práci modelek. V novém stylu je vyfotografuje profesionální fotograf Jan Tůma.
Soutěž Proměny s Deníkem začínají v říjnu a může se do nich přihlásit každá žena, která by chtěla zažít něco extra a záleží ji nejen na tom, jak vypadá, ale také na dlouhodobé kráse v podobě zdravých vlasů a pleti. Do soutěže se můžete zapojit jednoduchou formou.
Pošlete email na adresu promeny6@denik.cz. Uveďte celé jméno, bydliště, přiložte fotografii postavy a obličeje a připište své míry a konfekční velikost. Napište nám krátce svůj příběh o tom, proč byste si proměnu přála. Nezapomeňte na své telefonní číslo. A už se můžete těšit na čtyři dny v rukou profesionálů plné péče o Vás.

CO NA KAŽDOU VYLOSOVANOU DÁMU ČEKÁ?
• Vlasová péče od nejlepšího kadeřnického týmu v republice ze Studia Jana Burdová
• Ošetření pleti a těla v kadeřnickém a kosmetickém studiu www.janaburdova.cz
• Den stylu v módním domě Van Graaf
• Luxusní fén na vlasy Bio-Ionic v hodnotě 4500 Kč
• Balíček vlasové kosmetiky Redken v hodnotě 3000 Kč
• Dekorativní kosmetika Armani
• Fotografie od profesionálního fotografa Jana Tůmy.

1 X HLAVNÍ CENA PRO VÍTĚZNOU PROMĚNU
Zážitkový pobyt v hotelu v Pivovaru Monopol, ve stylu První republiky pro dvě osoby.

1 X LOSOVANÁ CENA PRO VÍTĚZKU ČTENÁŘSKÉHO HLASOVÁNÍ
• Poukaz do kadeřnického a kosmetického Studia Jana Burdová – Změna stylu
• Luxusní styler – fén na vlasy od Bio-Ionic
• Bestseller od Redken – Cerafill na obnovu růstu vlasů.

-------------------------------------------------------

Soutěž pro čtenáře Deníku
V průběhu Proměn můžete hlasovat o nejvíce povedenou proměnu na adrese promeny6@denik.cz – do předmětu mailu vložíte slovo „HLASOVÁNÍ".
Na konci roku pak vylosujeme jednoho z vás, který získá dárkový poukaz na Proměnu ve Studiu Jana Burdová a partnerů – Bio-Ionic, kosmetiky Redken a líčení Armani. Vítěze hlasování o nejvíce povedenou proměnu poté uvidíte na stránkách Deníku na začátku února 2016
Která Proměněná dáma se bude nejvíce líbit čtenářům Deníku získá hlavní cenu – zážitkový pobyt v hotelu v Pivovaru Monopol, ve stylu První republiky.

Pokud si chcete prohlédnout minulé Proměny, nebo se chcete inspirovat, počkejte si na vydání Deníku 15.10. kde najdete proměněné dámy z minulých ročníků. A abyste to neměli tak snadné, čeká na Vás kvíz s překvapením.