Strašidlácká párty
KDY: Neděle 3. listopadu od 15 hodin
KDE: Kulturní dům Klášterec nad Ohří
ZA KOLIK: 50 korun

Nedělní pohádka v televizi se tento týden může jít schovat. Větší zábava a prožitek na vlastní kůži čeká v kláštereckém kulturním domě. V patnáct hodin tu vypukne Strašidlácká party. Akce je vhodná pro celou rodinu a pokud nemáte program na sobotu, můžete ji věnovat výrobě strašidelného kostýmu. V kulturním domě čekají dvě hodiny tance, strašení a také legracev podání Hudebního divadla Hnedle Vedle.
Vstupné zakoupíte na místě, cena je padesát korun. 

Tajemný zámek 
KDY: sobota 2. listopadu od 16.30
KDE: Zámek Červený Hrádek
ZA KOLIK: 120, 60 korun

Vyhlášená strašidla na zámku u Jirkova nemají, ale přesto tu dnes bude krev tuhnout v žilách. Sídlo obsadí duchové a strašidla a zvou návštěvníky i na cestu, kde prověří odvahu i kuráž. Venkovní okruh se otevírá v 16.30 a není nutná předchozí rezervace. Na prohlídky zámku je plně obsazeno. Ve venkovní části budou k dispozici stánky s teplým pitím a cukrovinkami a strašidelným malováním na obličej. 

Posvícenské trhy 
KDY: Sobota 2. listopadu od 8 hodin
KDE: Mírové náměstí Kadaň
ZA KOLIK: Zdarma

Poslední víkendový farmářský trh v Kadani tohoto roku je tady. Přijďte podpořit regionální zemědělce a namísto v supermarketu si nakoupit místní suroviny u nich. Nejenže podpoříte farmáře z okolí, ale hlavně budete mít doma čerstvé potraviny vypěstované s láskou a nabídka je ještě širší než v těch obchodech. Dnešní farmářský trh se nese ve znamení posvícenských hodů a chybět nebude ani doprovodný program. K poslechu a třeba i tanci zahraje Baranijanka. Začátek je od 8 hodin.