Deník.cz 22. 9. 2023 4 Ryba nemá chybu. Vyzkoušejte s Deníkem štiku nebo mořského vlka Víte, že v zimě jsou mořské ryby nejchutnější? Dáme vám pár tipů, které z nich jsou cenově…
Čtenář reportér Poslat příspěvek 3. 4. 2022 4 Snadné a rychlé vaření. Recepty, které zvládnete do půl hodiny Někdy nemáme čas na vyváření, to ale není důvod, proč bychom neměli skvěle jíst. Podle našich…
Deník.cz 22. 6. 2021 Bleskově připravený oběd: filety z jesetera s dýňovým pyré Máte rádi ryby? Pak vyzkoušejte tento jedinečný recept. Jako přílohu zkuste méně obvyklé dýňové…
Deník.cz 7. 11. 2019 7 Sladkovodní ryby jako elixír mládí: Oddalují stárnutí a prospívají srdci Sladkovodní ryby bychom měli jíst po celý rok – nejen o Vánocích. Skvěle chutnají a navíc svědčí…
Deník.cz 19. 12. 2017 Vánoční losos Ben s Barrym ze SORTED připravili filet z lososa prodchnutý vánočními příchutěmi. K němu přichystali i jednoduchý teplý bramborový salát a pokud patříte k…
Deník.cz 27. 5. 2016 Z trhu se stahuje 300 kg tuňáka kvůli histaminu Veterináři nařídili stáhnout z trhu 300 kg španělského tuňáka. Obsahoval zvýšený obsah histaminu,…
Brněnský deník 12. 12. 2015 Vánoční ryba? Lidé chtějí málo kostí. Výsadní pozici kapra proto ohrožuje losos Jižní Morava - Kapra na štědrovečerních stolech mnoha Jihomoravanů pomalu střídají mořské ryby,…
Klatovský deník 15. 10. 2015 Mikrobiolog v roli kuchaře očaroval přísnou porotu Klatovy - „Dojalo mě, že někdo z profesionálů ocenil mé jídlo," říká František Škanta, soutěžící…
Pardubický deník 19. 5. 2015 Známý kuchař připravoval žabí stehýnka i filet z krajty Pardubice – Známý český kuchař Petr Koukolíček připravoval v pondělí v Paláci Pardubice exotická…
Českolipský deník 23. 12. 2014 3 Tradiční česká ryba jde nejen v Lípě doslova na dračku Česká Lípa - Zájem je o živé kousky, vykuchané i čisté filety. Nákupy se dnešním dnem blíží do…
Deník.cz 14. 11. 2014 1 Uzené ryby z Itálie obsahovaly moc rtuti Praha - Kontrola Státní veterinární správy (SVS) odhalila zvýšené množství rtuti v uzených rybách…
Karlovarský deník 15. 6. 2014 10 Mistři kuchaři bojovali s lososem Karlovarský kraj - Rozdělit lososa na dvě části, odstranit hlavu, kosti, kůži, ocas a změnit rybu na dva díly. A to vše v časovém limitu deset minut.…
Deník.cz 8. 1. 2013 11 14 Grand Restaurant Festival v Olomouci. Podívejte se, jaké dobroty nabídne Olomouc – „Nejezte blbě!" vyzývá čtvrtý ročník Grand Restaurant Festivalu, kterého se od 15.…
Olomoucký deník 7. 1. 2013 11 14 Grand Restaurant Festival v Olomouci. Podívejte se, jaké dobroty nabídne Olomouc – „Nejezte blbě!" vyzývá čtvrtý ročník Grand Restaurant Festivalu, kterého se od 15.…
Deník.cz 2. 11. 2012 3 Mražené rybí filety? V některých je víc vody než masa Praha – Některé zmrazené rybí filety a filé na tuzemském trhu obsahují i méně než 50 procent…
Ústecký deník 12. 10. 2012 RECEPT DENÍKU: Losos neměl na jídelníčku konkurenci! Ústí nad Labem - Oproti receptu čtenářky jsem lososa ještě před pečením po strouhal pomerančovou…