Otevřelo vám v něčem natáčení Spícího města oči, nebo jen potvrdilo to, co jste si o dětech myslela?
Jsem zvyklá pracovat s dětmi, ale s tolika dětmi a na projektu takového rozsahu, to je naprosto něco nového, takže jsem z toho měla spíše obavy. Všichni naši dětští herci ale byli naprosto úžasní a mile mě překvapili. Někdy to bylo opravdu náročné a oni byli právě těmi, kteří rozdávali úsměvy a energii celému štábu

Ivo Návrat
Ivo Návrat: Odrovná mě, když studenti googlují, jak se dělá oheň

Jaké máte obecně vzpomínky na dětství a dospívání? Byly to šťastné roky, nebo spíš utrápené?
Na dětství mám jen ty nejkrásnější vzpomínky, a to hlavně díky mé mamince a prarodičům, kteří mi umožnili zažít úžasné dětství. Chtěla bych, aby ho naše děti měly podobně šťastné, a jsem připravena pro to udělat maximum.

Zdroj: Deník

Myslíte si, že byste jako dítě ve světě, kde usnou rodiče, přežila? Díky čemu?
Ano, myslím si, že bych se o sebe a své blízké dokázala postarat a nezemřít hlady, horší by to bylo po psychické stránce. I teď si totiž volám s mojí mamkou každý den, takže je to pro mne velmi těžko představitelná situace. Jelikož jsme jako děti, já a moje mladší sestra, trávili hodně času s naším bratrancem, myslím, že nás dokázal připravit na to, abychom přežili cokoliv. (smích)

Tématem dne jsou nejznámější rodinné zábavní parky. Co pro vás jako dítě bylo nejlepším zábavním parkem?
Pocházím z menšího města a většinu dětství jsem trávila na vesnici u svých prarodičů, takže to byla hlavně příroda. Ale samozřejmě pokud jsme se dostali do města, do nějakého skutečného zábavního parku, byli jsme z toho úplně nadšení a nemohli nás odtamtud dlouhé hodiny dostat.

Rodinka
Bratři Svátkovi: Na herectví je nejtěžší vyjít se všemi na place. A taky brečení

Navštívila jste s dětmi nebo i bez nich nějaký současný zábavní park a jaké zážitky jste si z toho odnesla?
Jelikož je moje původní profese učitelka, navštívila jsem s dětmi velké množství zábavních parků. A musím říct, že většinou jsem patřila k těm učitelům, kteří se účastní aktivit spolu s dětmi.

Na jakých dalších projektech po skončení natáčení Spícího města teď pracujete?
Mým současným a nejkrásnějším projektem je náš měsíční syn. Ale chystáme na podzim film Dvě slova jako klíč podle románu Josefa Formánka. To bude pro všechny z týmu nejnáročnější projekt, který jsme kdy dělali.