Až do posledního dechu! Celý zápas doháněli manko, ale nakonec se to futsalistům Atletika Chomutova podařilo. V krajském přeboru v souboji s Dalmachem Turnov vyrovnali v poslední minutě a ze zápasu s předním týmem tabulky si za remízu 4:4 odvezli jeden bod.

Začátek zápasu patřil hostům po akci, na jejímž konci byl plzeňský Randák. O několik minut později ale nádhernou střelou vyrovnal Michal Naďal. A pak utkání připomínalo přesýpací hodiny. Po chybě domácího hráče se hosté Krejčíkem ujali vedení, Václav Burda po přihrávce na pravou stranu ale opět vyrovnal. Ještě do poločasu se z trestného kopu nemýlil Randák a poslal týmy do šaten za stavu 3:2 pro Turnov.

Ilustrační foto.
Fanoušci ve čtvrtek uvidí futsalové derby. Utkají se rezervy Atletika a Baníku

Začátek druhého poločasu zvládli lépe opět hosté. Využili chybu při rozehrávce domácích, ujali se míče a počtvrté dopravili míč do brány Chomutovských. Ale konec ještě stále nenastal. Hajný připravil pozici pro Bachora, který podařenou střelou snížil na rozdíl jediné branky. A v poslední minutě se zaslouženě prosadili domácí. Pašek poslal míč na rozběhnutého Václava Holuba, který vyrovnal na konečných 4:4 a vystřelil tak bod pro Atletico.

FC Atletico Chomutov A - FC Dalmach Turnov 4:4 (2:3)

Branky: Naďal, Burda, Bachor, Holub - Randák 2, Krejčík, Hurt
Rozhodčí: Hamáček, Hanzlík. ŽK: 2:2. Diváci: 40

FC Atletico Chomutov: Miklovič - Vondráček, Bachor, Naďal, Holub, Váňa, Pašek, Hajný, Moravec, Burda

L. Kostrhun