Galavečer se bude jako obyčejně konat v Městském divadle v Chomutově a vyhlášení proběhne ve čtvrtek 16. ledna od 18 hodin. Celým večerem bude provázet komentátor Ondřej Krátoška (rozhovor s ním čtěte ZDE), vystoupí Michaela Nosková a Marián Vojtko.

A pozor, přestože sportovní akce bývají vnímané spíše jako záležitost mužů, u nás je to jinak! Máme připravenou lahůdku i pro dámy. Návštěvnice, které dorazí na „sportovce" o něco dříve, mají možnost využít úpravy make-upu, vyzkoušení si výrobků Mary Kay a vyplnění slosovatelných anketních lístečků. Hlavní cenou je balíček v hodnotě 1 500,- Kč, všechny dámy získávají kosmetické poradenství s líčením zdarma.

V anketě hlasovali také sportovní funkcionáři a novináři. Kdo tentokrát vyhraje? Konkurence je opět obrovská, sportovci z regionu přivezli opět celou řadu medailí ze světových i evropských soutěží, nepočítaně je republikových titulů. Loni (a také v několika minulých letech) zvítězila Simona Baumrtová a největší favoritkou je i letos. Obhájí pohár pro nejúspěšnější sportovkyni Chomutovska?

Vyhlašovat se bude v celkem šesti kategoriích, prozrazena bude také Sportovní hvězda čtenářů Deníku, sportovec, kterému dali nejvíce hlasů právě čtenáři.

Pozvánka na Sportovce 2104