„Je to již třetí titul v řadě a Galaxie může slavit zlatý hattrick,“ okomentoval zisk titulu staronového mistra předseda CHLMF Jiří Kupec. Galaxie se tímto zapsala mezi tři týmy, kterým se to podařilo. V minulosti získala titul třikrát za sebou AC Severka a čtyřikrát za sebou se povedlo L.A. Interiéru Chrontoš. Druhé místo si udržel tým VS ČR Všehrdy, protože vysoko přehrál čtvrtý Altryss Most.

Podobně se dařilo i třetímu Technoline v zápase s Arsenalem a mezi těmito týmy je bodový rozdíl jen jeden bod. Dotírají na ně čtvrté Roko mlátičky a určitou šanci na medailové umístění mají Altryss Most a FC Jirkov 2000. Na sestupových místech se nic nezměnilo, když bez bodu je poslední Arsenal a předposlední se třemi body Astorie. V ohrožení sestupem zůstávají Palmeiras a Polák akustika, která prohrála kontumačně. Po vstřelení čtyř branek si první místo v tabulce střelců pohlídal Jan Pavlica ze Všehrd. V hodnocení brankářů se na první místo posunul Michael Janda z FC Jirkova 2000.

Výsledky 5. turnaje 1. liga:

Astorie Chomutov – Benfika Chomutov 0:1 (0:1) Hrebičík.
Polák akustika – Roko mlátičky 0:5 kontumačně.
Altryss Most – VS ČR Všehrdy 1:9 (1:3) Loukota – Pavlica 4, Janošík 3, Kubík 2 .
FC Jirkov 2000 -Palmeiras 4:0 (3:0) Novák 2, Süssmilch 2.
Arsenal Chomutov – Technoline Chomutov 0:4 (0:2) Burda 3, Vondráček.
Sport bar Galaxie – SEA Torpédo Chomutov 4:2 (2:2) Minařík, P. Šlégr, V. Šlégr, Kasal – Pěnička 2.

Chomutovští softbalisté rozehráli play off parádně. Vedou nad Prahou.
Softbal: Chomutov má nad Tempem dvě výhry

Druhá liga

Po vysoké výhře nad pátým Grémiem se na prvním místě osamostatnil Betis Kadaň, protože týmy Lučan Žatec i Parthenón bodově zaváhaly. Po těsné výhře nad RN Střechami na druhé místo poskočila Chelsea, ale jen o bod za ní je na třetím místě Lučan Žatec. Ten remizoval s šestým Dědek teamem a po prohře s Karibikem klesl na čtvrté místo Parthenón. Čelo tabulky je stále velmi vyrovnané, protože rozdíl mezi prvním a čtvrtým týmem jsou pouhé tři body. I přes bodovou ztrátu na medailové umístěné můžou i nadále pomýšlet AS Grémio a Dědek team. Po porážce s Bekem zůstali bez bodu na posledním místě Sosani Klášterec nad Ohří a stali se prvním sestupujícím. Na druhé sestupové místo klesli Draci Most, ale v ohrožení jsou i další týmy.

V tabulce střelců je na prvním místě stále Patrik Hrdinka z Betisu, ale jen o branku za ním je Lukáš Bleha z Chelsea. V hodnocení brankářů si první místo udržel Martin Štros z Lučanu Žatec.

Výsledky 5. turnaje 2. liga:

B.E.K. – Unigue – 1 FK Sosani Klášterec nad Ohří 3:1 (1:0) Kubeš 2. Krotil – Jágerský.
Dědek team – FSC Lučan Žatec 4:4 (1:3) Burant 2, Votava, Doubrava – Petrák 2, Krejčí, Sitár.
Karibic – FC Partheón 4:2 (1:0) Proll 2, Plička, Vecko – Dvořák, Rusník.
FC Betis Kadaň – AS Grémio Chomutov 6:0 (2:0) Salač 2, Palma 2, Kardos, Šťastný.
RN-Střechy Jirkov – Chelsea Chomutov 2:3 (1:2) Vrbka 2 – Bleha 2, Navrátil.
Draci Most – FC Debakl 0:3 (0:3) Vítek, Hanka, Görisch.