V Kunovicích u Uherského Hradiště se potkali v sobotu s mužstvem SNAILS Kunovice od 14:00 a od 16:00 v jejich softbalovém areálu.

Beavers odjeli tento víkend bez zraněného Lubomíra Vrbenského. S týmem do Kunovic neodjel ani druhý nadhazovač týmu junior Marek Malý a tak o tyto dva posty v týmu se museli podělit Jakub Petřík a Jaroslav Mikulec. Junior Jakub Petřík v prvním utkání opět potvrdil svůj nadhazovačský talent a soupeři velice znepříjemnil útočnou činnost. Druhé utkání bylo potom velice vyrovnané a Beavers v něm podlehli velice těsně.

Beavers na nedělní dvě extraligová utkání přejeli z moravských Kunovic do Prahy do softbalového areálu Svoboda Park do Prahy Bohnic, kde se utkali s loňským Mistrem ČR. Za týmem přijel i nadhazovač junior Marek Malý a posílil tak tým na tomto klíčovém postu.

První nedělní utkání se na post nadhazovače postavil nadějný junior Jakub Petřík, kterému se na postu zadáka vystřídali junioři Jan Řápek a Milan Podlaha. Chomutovským se v útoku příliš nedařilo a při zdařilém útoku se soupeři několikrát podařilo se štěstím ubránit čisté bodové konto. Vítězství 5:0 jim vlastně zajistily dva velice zdařilé odpaly.

Do druhého utkání již nastoupil do nadhazovacího kruhu Marek Malý, který se svého úkolu zhostil velice dobře a ve dvojici se zadákem Milanem Podlahou drželi útok pálkařů pražského SPECTRA dobře pod kontrolou. Výrazně do konečného výsledku promluvil dvoubodovým homerunem Petr Šesták a tak druhé utkání dovedli Beavers do vítězného konce.

Výsledky extraligových zápasů Beavers:

SNAILS KUNOVICE : SC 80 BEAVERS CHOMUTOV 4 : 7 a 5 : 4

SPECTRUM PRAHA : SC 80 BEAVERS CHOMUTOV 5 : 0 a 4 : 6