NA MISTROVSTVÍ SE ČEKALY DVĚ ZLATÉ MEDAILE

„Ač jsem optimistka, věřila jsem osobně ve dvě zlaté medaile. Že budou nakonec čtyři a my se staneme absolutními vítězi v extralize disco formací – to je nejkrásnější překvapení a příjemný šok. Za celým úspěchem stojí neskutečné množství tréninků a dřiny, jsem strašně pyšná na celý náš klub", uvedla choreografka juniorského a dospělého týmu Lída Fišrová.

CO TÝM, TO ZLATO

Jedním z týmů, od kterého se medaile čekala, a to ta nejtřpytivější, byl „dospělácký" tým. Po skvělých výkonech v sezoně, které dosahoval s choreografií „BACK IN BLACK" byl mnohými označován za „Dream team". Svoje výsadní postavení potvrdil i v Praze a mistrovský titul vybojoval naprosto suverénně.

Opačně to bylo u juniorského týmu, ale o to větší a příjemnější překvapení se jednalo. Na začátku sezóny by ho málokdo označil za favorita, ale tvrdá a poctivá dřina se nakonec vyplatila! I juniorský tým s choreografií „SALUTE" jednoznačně vyhrál a získal titul mistra ČR.

Suverénní vítězství  předvedl i nejmladší tým D2 v choreografii „FRESH SMILE". Je o to cennější, že někteří členové týmu byli na MČR vůbec poprvé v životě, přesto tlak zvládli a v kategorii hobby disco mini formace získali pro Beethoven DC další zlatý kov.

Čtvrtý titul získal tým D1 s choreografií „SHAKE IT, BRAKE IT". Tento tým je unikátní tím, že v něm tančí hned pět chlapců-borců, kteří společně s děvčaty podali nádherný výkon a přesvědčivě zvítězili.

NA ZÁVĚR EMOTIVNÍ PŘEDÁNÍ CEN

Nevídaný úspěch chomutovského Beethoven DC byl podtržen ještě tím, že ceny na slavnostním vyhlášení předávala majitelka a šéftrenérka Beethovenu Eva Vlková: „Povedlo se nám něco neuvěřitelného a samotné vyhlášení bylo velice emotivní. Coby prezidentka CDO jsem měla na starosti předávání cen všem vítězům čtyřdenního soutěžního maratonu a bylo mi velkou ctí a potěšením gratulovat právě trenérům a tanečníkům z našeho klubu," dodala na závěr Eva Vlková, současně i choreografka dětských týmů.

Tanečníky Beethoven DC můžete vidět ve dnech 18. – 21. června  ve sportovní hale v Chomutově, kde je čeká reprezentace České republiky na Mistrovství Evropy v disco dance a disco freestyle – DANCE FEVER. V konkurenci 1700 tanečníků z celé Evropy!