Začátek zápasu se nesl ve znamení nejistého výkonu domácích hráčů, kteří se jen pomalu dostávali „do utkání". Házenkáři KNH byli oslabeni o hráče základní sestavy, a to se podepsalo na jejich výkonu: „Do zápasu jsme vstoupili oslabeni o dalšího hráče v útoku, když se k dlouhodobě zraněným Jardovi Příhodovi a Honzovi Viktorovi přidal ještě Patrik Krejčí. Museli jsme tak z „chalupy" alespoň na lavičku povolat i Láďu Karlovského," pronesl po utkání trenér Tomáš Kollár.

Sehranější soupeř toho využil a šel do vedení, které postupně navyšoval. Především obrana v tomto utkání chybovala a když i výkon brankáře Kučery zůstal za očekáváním, bylo z toho poločasové vedení Řevnic v poměru 14:10.

„Bohužel nás v tomto zápase nepodržela obrana a brankář, jimž vyšlo poslední utkání v Litohlavech lépe jak útoku," litoval výpadku obranných řad Tomáš Kollár.

Po přestávce se sice domácí hráči několikrát pokusili o zdramatizování vývoje utkání, ale zůstalo jenom u snahy.

V domácím týmu tak nejlepší výkon podal hrající trenér Tomáš Kollár, jehož pohlednou technickou hru a střelecká zakončení kvitovali i přítomní diváci. Chomutováci si tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Bešty připsali další vysokou porážku 19:27 a vidina záchrany se z jejich pohledu posouvá do roviny „teorie".

„V útoku jsme dali devatenáct gólů, což není tak málo. Myslím si, že až se to jednou sejde vepředu i vzadu, může z toho být i nějaký bodík," řekl po závěrečném hvizdu hrající trenér KNH Chomutov.

KNH Chomutov - NH Řevnice 19:27 (10:14)

KNH Chomutov: Miroslav Kučera Martínek, Vaníček, Tkadlec, Vremský L. Kučera 7, Kollár 6, Marek Kučera 5, Karlovský 1.