Jejich soupeřkami byly během víkendu v žatecké sportovní hale týmy Šroubárny Žatec, Spartaku Modřany a Sokola Bakov nad Jizerou. Hned v prvním utkání se Sokolem Bakov čekala na chomutovské hráčky komplikace, protože nemohly nastoupit Bártová, Mrákotová a Beranová, které jsou v Chomutově na hostování právě z Bakova. Hráčky SK se s tím vypořádaly ale náramně, celý zápas byly ve vedení a utkání dohrály v pohodě a klidu. V druhém zápase se utkaly s házenkářky Modřan. Výrazný náskok si vypracovaly již v prvním poločase, který vyhrály 7 : 2 a do konce utkání svůj náskok ještě zvýraznily na konečných 15 : 6. Nejtěžší zápas čekal ale na chomutovské házenkářky v posledním utkání s domácím Žatcem. Po prvním poločase se zdálo být již rozhodnuto, ale „zdání často klame". To potvrdil i manažer týmu: „Velmi rychle jsme získali náskok 5 : 0, i poločas jsme vyhráli pětibrankovým rozdílem (9 : 4, pozn. red.). Ale ve druhém poločase, i když jsme měli několik příležitostí na skórování, jsme vedení ztratili a nakonec remizovali," zhodnotil poslední utkání s domácím Žatcem Vojtěch Čihař.

Chomutovské hráčky zvládly ale čtvrtfinále excelentně, v turnaji byly totiž oslabeny o Hanku Benešovou, Juditu Myslíkovou i Mirku Lizákovou. První z nich nemohla hrát ze zdravotních důvodů, Myslíková si plnila pracovní povinnosti a Lizáková měla pro změnu povinnosti studijní. Naopak ve výborném světle se předvedla opět Jaroslava Čihařová, která potvrdila pověst střelkyně a ve třech zápasech nastřílela 38 branek. Poprvé chomutovský tým vyzkoušel i sedmnáctiletou Hanku Češkovou z Louky u Litvínova, která je příslibem do budoucích bojů.

Remíza v závěrečném utkání nakonec stačila hráčkám SK na vítězství v turnaji, když předčily tým Žatce lepším skóre. Společně se žateckým týmem postoupily do semifinálové skupiny, která se odehraje 8. února v Plzni.

SK Chomutov NH - Sokol Bakov nad Jizerou 24 : 18 (14:10);

SK Chomutov NH - Spartak Modřany 15 : 6 (7:2);

SK Chomutov NH - Šroubárna Žatec 13 : 13 (9:4).

Sestava Chomutova:

Zavadilová, Poláková, Bártová (branka);

Rybářová, Bláhová, Mrákotová, Beranová, Češková (obrana);

Čihařová, Musilová, Trojanová (útok) .