Největší úspěchy zaznamenala Tereza Bendlová, která na Mistrovství ČR v Českých Budějovicích obsadila po dvoudenním klání skvělé desáté místo. V Českém poháru v kategorii „Žačky mladší" skončila na celkovém 12. místě.

Dařilo se i dalším krasobruslařkám chomutovského oddílu. Lucie Harvánková se v lednu stala vítězkou Zlaté brusle v Lovosicích a Iveta Bendlová zvítězila na Chomutovské brusli v kategorii dospělých. V kategorii Nováčci mladší vystoupala na nejvyšší stupínek Janička Valentová hned na dvou závodech Chebský špalíček a Velká cena Roudnice.

Přinášíme celková umístění děvčat v Českém poháru v jednotlivých kategoriích:

Nováčci mladší Pohár ČKS B:

Jana Valentová - 4.místo

Barbora Doležalová - 24. místo

Žačky nejmladší Pohár ČKS B:

Aneta Cidrychová - 27. místo

Lucka Palmová - 54. místo

Žačky mladší Pohár ČKS B:

Vanesa Kostková - 48. místo

Žačky Pohár ČKS B:

Kristýna Brůhová - 11. místo

Daniela Čuhaničová - 26. místo

Marie Mašková - 26. místo

Juniorky Pohár ČKS B:

Kateřina Brůhová - 7. místo

Seniorky Pohár ČKS C:

Lucie Havránková - 3. místo

Iveta Bendlová - 7.místo

Na závodech v kategorii „Přípravka" krasobruslařský oddíl reprezentovaly: Klárka Cidrychová, Jovanka Zemanová, Adrianka Šantorová, Sabinka Svěcená, Kačenka Becková, Markétka Mašková.

Novou posilou se stala Agátka Křečková, která bude hájit chomutovské barvy už v nastávající sezoně. Připravovat na ni se děvčata začnou už od 29. dubna a v rámci přípravy absolvují i dvě soustředění. První se bude konat na Zimním stadionu v Chomutově a druhé proběhne v Trutnově.