V konkurenci týmů z celé republiky se domácí karatisté neztratili. Největší úspěchy slavily dvě domácí karatistky Kristýna Tesařová a Šárka Koritinová, které vyhrály kata, a v kumite obsadili třetí místo. Díky tomu získaly také pohár za kombinaci. Další zlatou medaili přidala v kumite Anna Doležalová, která prošla závodem bez jediné porážky. V kumite pak získala bronzovou medaili Emma Beranová.

Mezi chlapci uspěl David Vyhnálek, když zvítězil v kata. Jeho kolega Dominik Vitásek získal v kata stříbro. Pěkná týmová, medailová umístění, získaly domácí kata i kumite týmy. Šárka Koritinová, Kristána Sekerová a Barbora Křížová byly v kata první a tím si zajistili účast na ME mládeže, které se letos koná v kadaňské sportovní hale 25. a 26. 5. V kata Lada Skalská, Zuzana Mašková a Tereza Doležalová obsadily druhé místo, stejně jako Monika Humlová, Laura Ondrejková a Emma Beranová .

David Vyhnálek, Michal Málek a Dominik Vitásek vybojovali v kata třetí místo, stejně jako Pavla Patíková, Beata Dlouhá a Veronika Mašková. Kumite týmy chlapců ve složení Vitásek, Vyhnálek, Málek, Vávra, Kovářík a Bachorec skončily také na třetím místě. „A“ tým dívek ve složení Mašková, Koritinová, Ondrejková, Patíková a tým „B“ ve složení Doležalová T., Doležalová A., Beranová, Humlová a Tesařová byly také třetí.