„Naši závodníci z Karate klubu Kadaň a Klášterec se v mezinárodní konkurenci vůbec neztratili. Získali jsme dvě kombinace a spoustu medailových umístění,“ informoval Chomutovský deník trenér Josef Patík.

Kombinaci získala Šárka Koritinová (kategorie dívky 10-11 let) a Vladislav Kroutil (v kategorii dorost 16-17 let). Šárka obsadila nejvyšší post na stupních vítězů v kata a skončila druhá v kumite, kde jen prohrála se svou rivalkou z klubu Annou Doležalovou (1. místo v kumite). Vláďa Kroutil vyhrál v kata a byl i první i v kumite. Kristýně Tesařové opět utekla kombinace. Jelikož byla 1. v kata a 2. v kumite a její rivalka ze státní reprezentace Adéla Jirásková byla 1. v kumite a 2. v kata, tak se pořadí v kombinaci neudělovalo.

Další medaile získal David Vyhnálek 3. místo v kata, Michal Málek získal 3. místo v kumite v kategorii žáci 12-13 let). V kumite žákyň do 9. let brala 1. místo Kristýna Sekerová 1. místo. Ladislav Froněk vybojoval mezi dorostenci 3. místo v kumite a Daniel Bachorec bral 2. místo kata a 3. místo v kumite mezi staršími dorostenci. Dobře si vedly i týmy. V kata bral 2. místo tým ve složení Koritinová, Vyhnálek, Málek a tým ve složení Patíková, Kroutil, Tesařová získal 1. místo.