Souboj prvního s druhým přinesl velmi vyrovnanou a dobře takticky vedenou bitvu. „Oba soupeři vstoupili do utkání velmi zodpovědně a výsledkem byla podívaná nepřinášející mnoho šancí, ale zejména boj o střední pásmo. Spíše se spoléhalo na rychlé výpady do soupeřovy obrany a nutno říci, že to byli hosté, kteří byli nebezpečnější," přiznal vedoucí Bazzy Děčín Michal Tomsa.

Výtečně chytajícího Štarmana překonal ve druhé periodě Lindner, který umě zakončil svůj samostatný únik. Kromě této příležitosti měli hosté ještě několik „tutovek", ale další branku již v základní hrací době nepřidali.

Děčín byl aktivnějším týmem až ve třetí třetině. „Výsledkem byla rychlá akce Hůji a Horáčka, která skončila vyrovnávací brankou. V závěru utkání přišla jediná fáze, kdy jsme byli opravdu lepším celkem, ale ani v závěru nabídnutá početní výhoda nebyla využita," posteskl si vedoucí děčínského celku.

A tak utkání dospělo až do samostatných nájezdů, ve kterých děčínské střelce opět zastínil chomutovský Lindner a zařídil tak hostům bod navíc.

Krajská hokejbalová liga Sever se tak uložila k zimnímu spánku. Bude pokračovat jarní částí sezony, která začíná 7. února a vyvrcholí vyřazovacími boji.

HBC Bazzy Děčín - HBC Dandy Chomutov 1:2 SN (0:0, 0:1, 1:0 0:1)

Branky: Horáček - Lindner 2. Střely: 28:32. Vyloučení: 2:3. Využití: 0:0. Oslabení: 0:0.

HBC Kapitán Jirkov - HBC Lev Litvínov B 3:6 (1:1, 1:1, 1:4)

Střely: 21:32. Vyloučení: 8:6. Přesilovky: 5:7. Využití: 1:1. Oslabení: 0:1.

HSÚ Wolves Chomutov - HSÚ Panters Kadaň 3:9 (1:3, 1:4, 1:2)

Střely: 17:40. Vyloučení: 2:3. Přesilovky: 3:2. Využití: 1:0. Oslabení: 0:0.