Černí andělé v neděli na zimním stadionu v Chomutově vstoupí v 19.00 hodin do druhého domácího duelu Ligy mistrů, ve které narazí na švédský tým. A seveřanky přijedou pod Krušné Hory dobře nabroušené, protože v prvních dvou zápasech nedokázaly urvat ani bod. O motivaci mají postaráno! Ale Most také. Výhra by ho výrazně přiblížila postupu do další fáze této vrcholné evropské soutěže, kde ze čtyřčlenné tabulky jdou dál tři týmy.

Mostecká házenkářka Linda Jungová (v černém).Zdroj: DENÍK/Roman Dušek

Mostecká házenkářka Linda Jungová. Foto: Deník/Roman Dušek

„Myslím si, že budou rozhodovat bojovnost a emoce. Máme výhodu domácího prostředí a plná hala nás rozhodně požene dopředu. Určitě máme šanci vyhrát. Je to jen v našich rukách,“ přemýšlí mostecká hráčka Linda Jungová.

„Sävehof je velmi mladý tým, takže u nich může nastat to, co známe i z vlastní zkušenosti, tedy, že jim jeden zápas vyjde naprosto skvěle a ve druhém absolutně vyhoří. Záleží na tom, v jaké pohodě přijedou. Já ale věřím, že se nám podaří se na utkání naladit lépe a že nakonec uspějeme. Fanoušci by si v tomto zápase rozhodně měli přijít na své a doufám, že nás znovu přijdou podpořit a vytvoří tak úžasnou atmosféru, která provázela zápas proti Györu,“ řekl mostecký trenér Jiří Tancoš.

Mostecká střídačka při utkání s maďarským Györem. Mostečanky teď čeká v neděli v Chomutově švédský Sävehof.
Do haly opět pro lístky na LM. Bude na Švédky ještě více fanoušků?