Do prvního utkání vstoupili lépe domácí, když se o úvodní dvě branky postaral Jakub Štěrba. Pak se dvakrát gólově prosadili hosté. Brankami Dana Semeráda a Víta Pavelky skóre srovnali. Chomutov si však zásluhou Jiřího Šafařovského vzal vedení zpět. Ústí ale bojovalo dál a opět vyrovnalo. Střelcem třetího gólu se stal Dan Semerád. To už běžela třetí třetina a Chomutov zabral. Po chvíli šli domácí opět do vedení. Ondřej Šarša našel nabíhajícího Tomáše Novotného, který střelou k tyči opět rozveselil domácí diváky. Hosté se snažili o vyrovnání a v závěru odvolali brankáře. Toho využil domácí Daniel Fokt, který přidal do prázdné branky pátý gól domácích.                                       

Florbal Chomutov – Florbal Ústí 5:3 (2:1, 1:1 , 2:1)     

Branky a nahrávky: 15. Štěrba (Fokt), 16. Štěrba (Šarša), 34. Šafařovský (Stibor), 42. Novotný (Šarša), 59. Fokt – 19. Semerád, 21. Pavelka (Kolstrunk), 42. Semerád (Fuchsig).

Na snímku plavkyně Kateřina Staňková (vpravo) s kolegyní z oddílu Anežkou Doksanskou na závodech v Kladně.
Plavkyně Staňková si přivezla z Kladna šest medailí

Ve druhém čtvrtfinále Florbalisté Chomutova nenavázali na úvodní vítězství. Florbalisté Ústí zvítězili a srovnali stav série na 1:1. První třetinu vyhráli florbalisté ústeckého klubu jednoznačně 4:0. První branky se Chomutov dočkal až těsně před polovinou utkání. Ze standardní situace se prosadil Vojtěch Semerád. Ústí ale vzápětí dalo pátou branku. Chomutov zásluhou Zbyňka Hlaváčka opět snížil. Hosté však kontrovali a skóre navýšili na rozdíl čtyř gólů. V úvodu třetí třetiny přidalo Ústí sedmou branku. Domácí bojovali dál a snížili gólem Tomáše Novotného. Poslední slovo však měli hosté, když Josef Novák uzavřel skóre zápasu osmou brankou Ústí.

Florbal Chomutov – Florbal Ústí 3:8 (0:3, 2:3, 1:2)      

Branky a nahrávky: 29. Semerád (Šafařovský), 39. Hlaváček (Semerád), 59. Novotný (Šarša) – 6. Kužel (Sattler), 14. Krupica (Čuda), 14. Semerád (Fuchsig), 23. Kolstrunk (Stummer), 29, Kopecký (Kolstrunk), 39. Koník (Kužel), 41. Kolstrunk (Kopecký), 60. Novák (Janata). Série pokračuje tuto sobotu a neděli v Ústí nad Labem.