Nové tváře

Chomutov se chce po dvou sezónách ve druhé lize dostat výše a útočit na nejvyšší příčky v tabulce. Proto před novým ročníkem zbrojí, žádné zemětřesení ale kádr nezažije, soupisky A týmu ani ostatních mužstev nedoznaly větších změn.

Do „A" týmu koupil Chomutov dva mladé hráče z Litvínova oba na přestup. Milan Zelenka (22 let) v FbC 98 hostoval již před rokem a pomohl mu jako nováčkovi udržet druou ligu.

Stanislav Dvořák (19 let) je talentovaný rychlonohý útočník s čichem na góly, což potvrdil již v loňské sezóně, kdy zde hostoval a pomohl týmu juniorů k postupu do baráže o extraligu. Třetím hráčem Bivoje je Lukáš Pudil (20 let), jenž bude mít vyřízeno hostování do konce sezóny.

Mládež

Juniory oproti loňsku poznamenal pouze odchod dvou hráčů ročníku 1993 do mužů a obránce Jaromíra Täubera do Ústí nad Labem, jinak tým zůstal téměř kompletní. Stejně tak žádné odchody nezaznamenali ani dorostenci, kteří navíc hlásí několik nových tváří. Na hostování z Litvínova přichází Vít Andrle (15 let) a z Podbořan Ondřej Kopp (15 let), oba účastníci lednového ISOLINE CUPU v týmu reprezentace Ústeckého kraje U17. Z Kadaně dále přichází obránce Jakub Špirka (16 let) a útočník Martin Přenosil (15 let), v nabité konkurenci se pokusí znovu prosadit i Štěpán Salvetr (16 let).

Realizační týmy

Nejen hráčský kádr zaznamenal posily. Silnější je také personální zajištění týmů. Hlavním trenérem juniorů byl jmenován zkušený Karel Klíma. Nové družstvo juniorů „B" povede Anton Zattovič. Novými trenéry jsou dále Roman Dušek (dorost), Tomáš Kubeš a Josef Čermák (starší žáci). Elévové budou nadále v péči Milana Märce, o přípravku se bude starat David Tauš, ženy dále povede Miroslav Moro a muže „B" Petr Penk s Petrem Novotným. Kondičními trenéry dospělých týmů jsou Hana Klímová a Anton Zattovič. Ostatní kategorie zůstávají v kompetenci Martina Bociana.