Slavnostní večer proběhl výborně. Vystoupila taneční škola Stardance, kouzelné triky předvedl kouzelník, děti soutěžily o věcné ceny, k poslechu hrála Světová skupina Málkov.


Výsledky v uplynulé sezoně měl málkovský Motosportklub výborné. V kategorii do 50 ccm skončil na celkovém třetím místě Jan Klimo. Patrik Borovička byl sice pro neúčast ve všech závodech pátý, ale jako úřadující mistr pro rok 2008 dostal motorku Dirtbike jako poděkování za jeho letošní skvělé výkony. Další padesátkář Radim Kraus dostal ocenění jako skokan roku a odjel na parádní čtyřkolce.


V kategorii do 65 ccm si celkové třetí místo po těžkém přechodu do vyšší kubatury vybojoval Jakub Terešák, Michal Procházka byl čtvrtý.
Kategorii do 85 ccm vyhrál Jindřich Slavík.


Po vyhlášení výsledků se mladí motokrosaři kochali povedeným dvacetiminutovým ohňostrojem. Hlavním pořadatelem této akce bylo Středisko motokrosových sportů Chomutov. Závody tohoto střediska patří k nejvíce obsazeným a pořadatelsky nejlépe zvládnutým. „Veliký dík patří všem sponzorům, zejména firmě Autoterno Málkov a dalším, kteří se významně podílejí na chodu celé sezony, v zimě pak výrazně pomohli k vybudování motokrosové arény v Málkově. Speciální poděkování patří obci Málkov,“ říká Erich Pour, ředitel SMS.