Soutěž se postupně rozdělila do několika úrovní a dnes má několik lig, od nejnižší po nejvyšší. Letní jich mívá šest a veteránskou. První rok se hrálo na hřišti LoKo Chomutov na Březenecké. Postupně se liga stěhovala na různá místa. Hrálo se na bývalém hřišti pozemních hokejistů v Jiráskově ulici, také na hřišti Baníku Březenecká či u Moniky v Mostecké ulici. Zpočátku hlavně na škváře. Od roku 2004 se hraje letní liga stabilně v areálu na Cihlářské ulici. Zimní liga pak ve sportovních halách v Chomutově a Spořicích.

Protočil tisíce v automatech

„Nebylo snadné zajistit vše organizačně a hlavně finančně. „Náš první pokladník nám svého času protočil jednu třetinu peněz z rozpočtu na automatech a pro svou potřebu. Zpronevěřil tehdy přes 70 tisíc korun. Přesně jako to bylo ve známém seriálu Okresní přebor," vzpomněl Kupec. Čtvrt století existence CHLMF si vedení soutěže připomíná průběžně celý rok. Jednou ze společenských akcí byl minulou sobotu slavnostní večer v bývalém Švermáku v Chomutově. Dnešní Music XS Club se stal dějištěm setkání zástupců většiny týmů, funkcionářů, rozhodčích a sponzorů, kteří se na chodu CHLMF podílí. V programu vystoupila jako hlavní hvězda večera zpěvačka Linda Finková a herec David Novotný, alias Jarda Kužel, známý hráč ze seriálu Okresní přebor. Za dlouholetou činnost si odnesl ocenění předseda klubu Jiří Kupec a další lidé, kteří se o chod soutěže významně zasloužili.

Červencový turnaj

Dalším vrcholem oslav bude dvoudenní turnaj, který se v červenci uskuteční na fotbalovém hřišti ve Starém Březenci. Startovat tu bude 32 týmů. První den se bude hrát ve skupinách a další den se bude pokračovat v pavouku. „Budeme rádi, když se přijde podívat co nejvíce lidí. Když má taková akce správnou diváckou kulisu, dokáže to vyhecovat hráče k lepším výkonům," řekl Kupec. Turnaj se uskuteční 15 – 16. července.