V utkání se čekali brankové hody, jelikož během poslední střetnutí těchto týmů v divizi „A“ padlo neuvěřitelných 36 branek. Úvod utkání patřil hostům, kteří vyčkávali na kadaňské chyby a hráli na brejky. To se jim vyplatilo v sedmé minutě, kdy se dostali do vedení po rozehrání volného kopu.

Kadaňští dokázali vyrovnat ještě v téže minutě, po pěkné akci na jeden dotek se prosadil Škůrek. Ve čtrnácté minutě pak kadaňští potrestali výlet hostujícího brankáře. Po rychlém rozehrání autu trefil domácí Mezera branku přes celé hřiště a domácí tak šli poprvé do vedení 2:1.

I ve druhém poločase měli častěji míč na svých sálovkách kadaňští, ve 23. minutě Spousta trefil tyč. Třetího gólu se domácí dočkali ve 27. minutě, hosté zkusili hru bez brankáře, kterou potrestal opět přes celé hřiště Škůrek. Příbramští o sobě dali vědět pouze jednou, hrubku Mamiyeva hosté potrestali a snížili na 3:2. Ve 34. minutě definitivně zlomil odpor hostů hrající trenér Gorol a vrátil domácím vedení o dva góly – 4:2.

Příbram poté zkoušela opět hru bez brankáře, při které ovšem nedokázala překonat kadaňskou obranu. Naopak ve 40. minutě se prosadil podruhé v utkání trenér Gorol a upravil skóre na konečných 5:2 pro Kadaň.

FC Betis Kadaň - FC 83 Přibram 5:2 (2:1)
branky: 9. Škůrek (Mezera), 14. Mezera (Mamiyev), 27. Škůrek, 34. Gorol (Voráček), 40. Gorol (Mamiyev).
ŽK: Jiří Švestka, Jan Spousta. Střely na branku: 23:25 (v poločase 9:12). Fauly: 8:4 (v poločase 3:1)
Sestava: Václav Soukup - Robert Pálinkáš(C), Jan Spousta, David Jelonek, Jakub Voráček, Alexandr Mamiyev, Ladislav Škůrek, Marian Gorol, Jiří Švestka, Jaroslav Mezera. Nejlepší hráč: Jan Spousta