Arsenal je nyní spolu s Grêmiem stále bez porážky. Bod za prvním týmem jsou Rybníček Jirkov a Slovan Jirkov, když Rybníček má o jeden odehraný zápas více. Dva body za prvním místem je AS Grêmio Chomutov a tři body ztrácí Stavby Procházka a Karibic. První polovina tabulky je stále velmi vyrovnaná, protože bodový rozdíl mezi prvním Arsenalem a sedmým Citizens jsou pouhé čtyři body. A právě Citizens se propadl po dvou prohrách z prvního místa až na to sedmé místo. 

Na posledním místě jsou Sosani Klášterec nad Ohří, kteří v tomto turnaji získali první letošní bod s předposledním Dědek teamem. Dědek team má tři body za tři remízy a na první výhru také stále čeká. Zabral Real Chomutov, protože si připsal čtyři body a utekl z posledního místa.  V tabulce střelců se osamostatnil Jakub Sitár ze Slovanu Jirkov, ale hned za ním je několik hráčů. V hodnocení brankářů se na první místo posunul Jakub Mešek z AS Grêmia Chomutov. 

Výsledky utkání:
FC Citizens – 1. FC Rybníček Jirkov 0:3 (0:0), Arsenal Chomutov – Karibic 4:1 (2:0),  1. FC Rybníček Jirkov – AS Grémio Chomutov 0:6 (0:3), FC Citizens – Arsenal Chomutov 0:2 (0:0), Karibic –  Tým Snů 1:1 (0:1),AS Grémio Chomutov – Real Chomutov 1:1 (1:0), Stavby Procházka – Tým Snů 6:0 (1:0), Real Chomutov – Dědek Team 4:3 (2:2), Slovan Jirkov – Stavby Procházka 4:2 (1:0), FK Sosani Kl. N. Ohří – Dědek Team 1:1 (0:0).

Tabulka 4. zimní ligy

1. Arsenal Chomutov       10
2. 1. FC Rybníček Jirkov    9
3. Slovan Jirkov                9 
4. AS Grêmio Chomutov    8
5. Stavby Procházka         7
6. Karibic                         7
7. FC Citizens                   6
8. Tým snů                       5
9. Real Chomutov             4
10. Dědek team                3
11. FK Sosani Kl. n. Ohří    1