Hrozivě vypadaly následky havárie, ke které došlo v sobotu před polednem v Chomutovské ulici poblíž jirkovského nádraží, kde jedno z aut zůstalo ležet na boku. 

„V 11.22 hodin jsme dostali oznámení o nehodě. Škoda Fabia při vyjíždění z vedlejší silnice pravděpodobně nedala přednost volkswagenu a po střetu s ním se převrátila na bok,“ popsala sled událostí policejní tisková mluvčí Alena Bartošová. 

Ve fabii jel řidič se spolujezdcem a ve volkswagenu tři osoby, nikdo z nich však oproti očekávání neutrpěl vážnější zranění. „Mohu potvrdit, že u nehody v Jirkově zasahovala i letecká záchranná služba, vrtulník se ale vrátil zpět prázdný, protože došlo jen k lehčím zraněním,“ informoval mluvčí krajské zdravotnické záchranné služby Prokop Voleník. Jak dodal, tři dospělé následně sanity převezly k ošetření na chirurgii v chomutovské nemocnici. 

Ani jeden z řidičů nepožil alkohol, jak prokázal test. Škoda na vozidlech se předběžně odhaduje na 70 tisíc korun.  „Okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ uzavřela Bartošová.