Festival nabitý hudbou, energií, pozitivní atmosférou. Akce přátelská k teenagerům i k rodinám, šetrná k přírodě. To je Open Air Festival 2012, který opět na letišti v Panenském Týnci nabídne muziky, divadla, adrenalinové sporty plus další doprovodný program.

Zapište si to

Zapište si do kalendářů termín čtvrtek 9. až sobota 11. srpna 2012. Šetřílci ocení fakt, že 1. den je vstup zdarma, ale také, že lze vyhrát na festival vstupenku v soutěži Deníku.

Už se lze těšit na zvučná hudební jména cizí (Fatboy Slim, Rizzle Kicks, Amy Macdonald, Booka Shade, Gorillaz Sound System, Mando Diao, Stereo MCs DJ Set) i naše (Nightwork, Monkey Business, Anna K, Načeva, Please The Trees + sbor seniorů Elpida, Skyline, Wohnout, Živé kvety, Xindl X, Klus, Zrní, Ivan Mládek, Uširváč, Ducháček s Garage, A Banquet, Bekofis…) Součástí OAF je i taneční festival Summer of Love. Více: www.openairfestival.cz.

Rudiš a spol.

Divadelní program zve na EKG, literárně hudební kabaret Igora Malijevského a Jaroslava Rudiše. Ano, autora i v SRN ceněného dílka Nebe pod Berlínem, spoluautora slavného komiksu i filmu Alois Nebel i pro Ústí napsané hry Strange Love o „posledním depešákovi v Čechách", která měla nedávno derniéru v Činoherním studiu v Ústí. Loni ji Činoherák s Markem Taclíkem jako hostem v hlavní roli hrál ve stanu na OAF v Panenském Týnci.

Na stojáka!

Potvrzeno je ovšem již také autorské čtení spisovatele Emila Hakla a živé vystoupení TV show Na stojáka!

Jak již bylo řečeno, Open Air Festival taktéž dbá o ekologii. „Díky tomu získal mezinárodní uznání v celosvětové soutěži A Greener Festival Award, čímž se jako první v Česku dostal do společnosti prestižních akcí jako je třeba prestižní britský festival v Glastonbury," připomněla Veronika Vidomusová, mluvčí této akce.

A vstupenky…

Normální lístek: 1210 Kč
VIP vstupenka: 1960 Kč

Jednodenní vstupenka pátek: 900 Kč
Jednodenní vstupenka sobota: 900 Kč
POZOR: Na jednodenní vstupné nelze uplatňovat ŽÁDNÉ slevy!

Vstupenky lze koupit prostřednictvím sítě TicketPro