Režisérka rok v převleku navštěvovala tyto akce, kde se seniorům doslova vymývají mozky a kde mladí lidé nejsou vítáni. Vedle autentických záběrů a výpovědí poškozených seniorů přináší dokument i pohled psycholožky, právníka a dalších odborníků.

Právě sama režisérka filmu Silvie Dymáková přijela diskutovat s kadaňskými diváky. Kromě ní se besedy zúčastnil také vedoucí právní poradny časopisu dTest Lukáš Zelený a ředitel regionální kanceláře České obchodní inspekce Marek Novák. Ti pak společně, v kině zaplněném převážně seniory, odpovídali na spoustu zajímavých dotazů.

Diváky například zajímalo, proč se režisérka rozhodla věnovat právě tomuto tématu. Jak je možné, že zákon neumožňuje více potlačovat tyto akce nebo jak zabránit svým nejbližším babičkám a dědečkům na tyto akce jezdit. Dále je zajímalo, jak funguje v této souvislosti právní pomoc nebo jak postupují inspektoři České obchodní inspekce.

Jedním z pozitivních závěrů besedy bylo přání režisérky, aby film měl dopad nejen na větší právní postihy těchto podvodných firem, ale také, abychom se všichni zamysleli nad tím, jestli se svým nejbližším seniorům dostatečně věnujeme. Jedině tudy vede cesta k oslabení systému podvodných předváděcích akcí.