Koho letos vyšleme do soutěže oblíbenosti jako zástupce chomutovského zooparku? O titul nejhezčí mládě se ucházejí tři letos narozená mláďata - malý orlosup Olda, beránek Maxime a kozička Pašmína.

Volby soutěže nazvané Babyzoom 2014 proběhnou v sobotu, volební místnost ve výstavní síni zooparku bude otevřená od 13 do 15 hodin. Ve stejný čas proběhne na místě také zábavná soutěž o ceny.

Vítěz postoupí do celostátního kola, kde se utká s kandidáty ostatních zoologických zahrad. Bližší informace můžete sledovat v následujících dnech na faceboooku Unie českých a slovenských zoologických zahrad.

Zatímco „na domácí půdě“ si zoopark nemůže na přízeň návštěvníků stěžovat, v celostátním klání už příznivci z Chomutovska tak aktivní nejsou. Mládě ze zooparku soutěžilo v Babyzoomu už několikrát. Ale ať už to byla losí slečna Annabel (2011), mládě vzácného takina (2012) nebo manul Vlasta (2013), v celorepublikovém hlasování neměli šanci. Bude to letos lepší?

Vždyť třeba rozbíječ kostí Olda nemůže být nikomu nesympatický. Drobeček, který vyroste v ostrého dravce! Nebo kozí slečna ze šlechtického rodu. Copak se vám nelíbí? Nebo proč by se k vítězství neprotrkal malý velký beránek Maxime?

Vyberte v sobotu nejhezčí mládě zooparku a společně ho pak podpoříme v celostátním hlasování. Platí?

Babyzoom 2014 kandidáti