Do Kadaně míří parta superzkušených, supertalentovaných a superpopulárních hudebníků, kteří se rozhodli splnit ty nejdivočejší sny každého fanouška českého rocku – spojit se do jednoho hudebního projektu.

Obsazení tohoto „All Stars" týmu, nazvaného příznačně Supergroup.cz, vzešlo z hlasování čtenářů Rock&Popu a posluchačů Radia Beat, kteří měli vybrat mistry svých nástrojů. A kdo že jsou ti vyvolení?

Z kandidátů na bicí s přehledem vyhrál současný bubeník BSP Miloš Meier, samozřejmostí je také usednutí Romana Dragouna za klávesy a svěření baskytary do rukou Gumy Kulhánka. Překvapení se nekonalo ani v případě volby kytaristy – už od počátku bylo zřejmé, že jasným favoritem je Michal Pavlíček. Posledním instrumentem, o němž se hlasovalo, byly housle, kterých se chopí Jan Hrubý.

Největším očekáváním se stal výběr zpěváka, s jehož kvalitami vzlétá a padá každé hudební těleso. Fanoušci zajistili, že tento projekt vzlétne až k nebesům, když svými hlasy s obrovskou převahou poslali před mikrofon samotného božského, zlatovlasého Kamila Střihavku!

První koncert superskupiny se uskutečnil roku 2013 na čtvrtém brněnském Beatfestu a po loňské sérii šestnácti koncertů jich je letos připraveno dalších patnáct.

Minimálně na tom kadaňském zkrátka nesmíte chybět. Koná se v sobotu večer v kadaňském Orfeu od osmi večer a vstupenky ještě jsou.