Osmou benefici pro dětské oddělení Masarykovy nemocnice uvede Vlasta Korec, z krásek přijedou Andrea Kloboučková, Lucie Králová a Křížková, Tereza Chlebovská, Linda Bartošová, Jitka Nováčková, Veronika Chmelířová, Lucie Smatanová, Veronika Kopřivová, Taťána Makarenko a černoška Dina.

Zazpívají Heidi Janků a Koťata, představí se Ondra Vodný i hokejisté HC Slovan Ústečtí Lvi. Lenka Taussigová Kocmanová, která akci vymyslela a pořádá, odpovídala v pro Deník. „Vstupenky nabízí pokladna Severočeského divadla. Stojí 149 - 249 Kč podle místa," prozradila a zve.

Kdo je tradičním účastníkem?
Vždy pomáhají Andrea Kloboučková i Veronika Chmelířová, Lucie Křížková vynechala jen loni v době těhotenství. Dětský sbor Koťata je u Krásy od začátku, jsou fajn a každý rok dojmou publikum. Bez nich to nejde. Také od začátku je se mnou v týmu choreografka Lenka Vinická a její asistent Petr Cuper. Bez nich si to neumím představit.

Kdo naopak dorazí poprvé? Kdo bude nejmladší, vyjma Koťat?
Poprvé Tereza Chlebovská i Linda Bartošová, České Miss 2012. Loni ovšem kvůli zaneprázdněnosti nemohly přijet. Poprvé šaty předvede černoška, aby nechyběla exotika, v roli modelů se představí také ústečtí hokejisté.
Nejsem si jistá, ale nej-mladší asi je Linda Bartošová.

Celý rozhovor čtěte v tištěném sobotním Deníku!