Přestože favoritem byl domácí A tým, všechny ostatní celky se proti němu chtěly vytáhnout. Hned v úvodním zápase sehrála s domácími vyrovnanou partii Klášterecká Jeseň a přestože prohrála, k remíze měla blízko. Stejně úporně odolávali i hráči Perštejna, kteří za celý zápas vlastně udělali jen jedinou chybu, ale po ní následovala penalta a jediný gól utkání. Stejným výsledkem prohrály i Rašovice.


V posledním utkání turnaje na sebe narazili hráči áčka a béčka, A tým dlužil svým partnerům prohru z přípravy a to se podařilo, áčko vyhrálo 2:0.
Pro B tým Klášterce to byla jediná prohra a tak obsadil druhou příčku. Jako čerstvý účastník okresního přeboru odehrál svá utkání s přehledem. Zkušení hráči se zkušenostmi z A týmu nedávali přesnými přihrávkami a spolehlivou obranou soupeřům mnoho příležitostí.
Také ostatní celky se snažily o dobrý a obětavý výkon, nikdo z prestižních důvodů nechtěl skončit poslední. V boji o třetí místo mezi Rašovicemi a Perštejnem rozhodl jediný gól, který daly Rašovice.
Poslední skončila Klášterecká Jeseň, ale i ta bodovala, když remizovala s Rašovicemi.
Zápasy řídili rozhodčí Josef Holub a Tomáš Formánek.

Výsledky:

Klášterecká Jeseň - Klášterec A 0:2, Perštejn - Rašovice 0:1, Klášterec A - Perštejn 1:0, Klášterec B - Klášterecká Jeseň 2:0, Perštejn - Klášterec B 1:4, Rašovice - Klášterec A 0:1, Klášterec B - Rašovice 2:0, Klášterecká Jeseň - Perštejn 0:3, Rašovice - Klášterecká Jeseň 2:2, Klášterec A - Klášterec B 2:0.

Konečné pořadí:

1. FK Klášterec nad Ohří A skóre 6:0 - 12 bodů, 2. FK Klášterec nad Ohří B 8:3 - 9, 3. FK Rašovice 3:5 - 4, 4. SK Letovisko Perštejn 4:6 - 3, 5. FK Tatran Klášterecká Jeseň 2:9 - 1.
Nejlepším hráčem byl vyhlášen Tomáš Černý z kláštereckého áčka, jeho spoluhráč Josef Gabrhel si odnesl cenu pro nejlepšího gólmana. Nejpřesnější mušku měl Jakub Pohlot z domácího béčka, který dal tři branky.

Ohlasy po turnaji

Jaroslav Holý, kapitán FK Klášterec B: „Do letošní sezony vstupujeme skoro jako stará garda, ale určitě se na ni těšíme. Favority přeboru budou sice Údlice a asi i Perštejn, do pořadí na čele ale také budeme mluvit i my. Je jasné, že našemu áčku podle potřeby pomůžeme.


Jaroslav Vrábel, trenér FK Klášterec A: „Všechny soupeře jsme udrželi na uzdě, hlavně naše zkušené béčko. To nás umí pořádně prověřit.“


Tomáš Stinčík, předseda Tatranu Klášterecká Jeseň: „Škoda nevyužitých šancí proti A týmu. I přes poslední místo kluci bojovali a to je dobře. V sezoně chceme hrát střed tabulky. Fotbal je u nás součástí společenského života, horší ale je, že náklady na něj rok od roku rostou. Pro nás i další malé celky na vesnicích dost nepochopitelně. Fotbalové kluby na vesnicích přece nemůžou sponzorovat úředníky fotbalových svazů. To chtějí od Prahy až po Chomutov zlikvidovat nejmasovější sport v Čechách? Naposledy to byly Nezabylice. My potřebujeme alespoň nějakou pomoc od kohokoliv, tedy i od obcí a měst.“


Milan Godiš, hráč SK Letovisko Perštejn: „Chtěli jsme skončit o stupínek výš a mnoho nescházelo. V našem kádru prakticky ke změnám nedošlo a tak budeme v okresním přeboru usilovat o lepší střed tabulky. Rozpočet nám umožňuje mít družstvo přípravek, snad se podaří i mladší žáci. Naši dorostenci jsou po dohodách na hostování jinde, tak to řeší řada malých oddílů.“


Vladěna Petříková, zástupce sponzora turnaje Kabelová televize s.r.o.: „Cítíme, že na Klášterecku je potřeba fotbalu jakkoli pomoci. Pohár spoluorganizujeme s FK Klášterec již potřetí a domácím hráčům přejeme, aby se vrátili do vyšší soutěže. Těm vesnickým oddílům pak to, aby jim sportovní zapálení vydrželo a nemuseli skončit, jako to někdy potkává jiné.“