Postup do semifinále. Je to pro Klášterec důvod k malé oslavě nebo jen jeden krok v play-off?
To už je na malou oslavu. Máme zdecimovaný kádr nemocemi a zraněními a museli jsme nasadit spoustu juniorů. Ti nezklamali a vydřeli jsme postup. S tím už jsme nepočítali.

Asi je to rozdíl oproti loňské sezoně, kterou jste projeli poměrně suverénně až do baráže…?
Hodně jsme oslabili, pár hráčů šlo za lepším do Sokolova nebo Nymburka. Po prvních dvou měsících jsme se ale dostali do tempa a začali podávat slušné výsledky.

Vyřazovací část je hodně nabitá, každý druhý den zápas. Teď vás čekají další úterý, čtvrtek, sobota… Máte ještě síly?
Pánové nahoře by se měli trochu zamyslet, takhle nakupit za sebou zápasy play-off v amatérské soutěži, kde hrají chlapi hokej po práci. Naši junioři ještě dohrávali svoji soutěž, takže někteří hráli i čtyři nebo pět zápasů v týdnu. Bude to těžké, ale Řisuty jsou na tom stejně, také hrály pět zápasů.

A už máte alespoň tým stabilizovaný?
Kdepak, většina zranění je do konce sezony. Navíc jsme přišli o Hofmeistera, který už poslední zápas v Klatovech dohrával s teplotou a má angínu. Jedeme do Řisut opět poslepovaní, ale chceme bojovat do posledního zápasu.

Jaké jsou Řisuty tým? Víte, jak na ně?
Je to technický mančaft, dobře bruslí. Mohl by na ně platit důrazný hokej, nesmíme jim nechat čas něco vymyslet. Ale letošní divize je hodně vyrovnaná. Až na Tábor, který je někde jinde, jsou na tom týmy podobně. I tahle série může být klidně na pět zápasů.