Už dříve doplnil v trenérském týmu Petra Rosola Vladimír Jeřábek a tandem koučů doplní ještě zkušený kouč Jaroslav Beck, který v Kadani působil v letech 2014 až 2017 a je posledním trenérem, pod kterým se Kadaň dostala do play off.

Jak vypadá v Kadani hráčský kádr? Z loňského týmu zůstali v celku útočníci Roman Chlouba, Jan Müller, Zdeněk Zabloudil, Josef Rindoš, Tomáš Koblížek a David Homer. Z beků pak Jakub Trefný, Michael Foltýn, Jan Klodner, Cedric Délmarche a Radek Procházka.

Třesk nastal v brankovišti. Po odchodu Jakuba Neužila bude v Kadani působit ostřílený Miroslav Hanuljak, kterého si mohou fanoušci pamatovat z Mostu a naposledy ze slovenské extraligy z celku Nitry. Dalším brankářem je Richard Běhula, který naposledy působil jako dvojka u chomutovských Pirátů. Třetím gólmanem je pak Tadeáš Dvořák, který poslední rok strávil ve Francii.

Pietní místo před chomutovskou arénou.
Lauko si vytetoval iniciály Buchtely: Teď se mnou budeš hrát navždycky...

Zkáza chomutovských Pirátů, kteří pro dluhy spadli až do nejnižší soutěže, je paradoxně posílením pro Kadaň. Fanoušci se mohou těšit na návraty Jakuba Chrpy, Radka Havla, Jana a Matyáše Svobody a Víta Seemana. Před pěti lety hrál v Kadani i Martin Šagát, který tehdy zaznamenal v pětadvaceti zápasech osmnáct gólů a teď bude chtít na povedené časy navázat.

Do přípravy Trhačů se později zapojí také dva ruští hokejisté. Tréninkového kempu se zúčastní i Jakub Veselý, který větší část minulé sezony promarodil. Z obránců je nováčkem Michal Smutný, který dorazil ze slovenské nejvyšší soutěže, kde působil v Liptovském Mikuláši. Dalším zadákem je Ondřej Havlín, který se v sezoně 2018/2019 stal nejproduktivnějším obránce juniorské ligy v dresu pražské Sparty. V Kadani se také bude hlásit obránce Tomáš Běhula, bratr brankáře Richarda Běhuly má zkušenosti ze Švédska a Norska. Loni se stal nejproduktivnějším obráncem Draků z Bíliny. Z chomutovské juniorky bude mít možnost okusit dospělou soutěž Jakub Šuráň, dalšími novici jsou Tadeáš Vícha a útočníci Jiří Bucek a Dominik Kubišta.

Czech Truck Prix na mosteckém autodromu.
O vstupenky na vrcholný Czech Truck Prix je zájem, zejména o sektor E

(trk, vev)