„Parádní, měl jsem nějaká očekávání, ale tohle je totálně předčilo. Chtěl bych poděkovat klukům z marketingu litvínovského klubu, že nám takové rozloučení uspořádali. Povedlo se to skvěle. Ještě nás dneska čeká after party, u piva pokecáme. Jsem rád, že se to povedlo a lidé se bavili, navíc jsme tady měli i naše rodiny,“ byl dojatý Viktor Hübl, který se na ledě potkal vedle svého parťáka Lukeše i s Martinem Ručinským, Jiřím Šlégrem, Robertem Reichelem, Pavlem Francouzem, Michalem Trávníčkem a mnoha dalšími. Dresy obou litvínovských legend pak zamířily pod strop zimního stadionu. Fanklub vytáhl transparent: Slova díků nestačí!

Hokejové hvězdy na rozlučce Viktora Hübla a Františka Lukeše.Hokejové hvězdy na rozlučce Viktora Hübla a Františka Lukeše.Zdroj: HC Verva Litvínov
„Je skvělé, když si na začátku srpna najde cestu na stadion tolik lidí. Myslím, že atmosféra rozlučky se rozhodně povedla,“ usmíval se Pavel Francouz, který pár týdnů zpět zvedl nad hlavu Stanley Cup, ke kterému přispěl v dresu Colorada, stejně jako před sedmi lety, kdy byl strůjcem tažení za prvním litvínovským titulem.

Fanoušci na rozlučce Hübla a Lukeše
FOTO A VIDEO: Byli jste v Litvínově na Derniéře dvojčat? Najděte se na fotkách!

Speciální byla rozlučka i pro Františka Lukeše, který si na ledě zahrál se svým desetiletým synem Františkem. Junior ukazoval, že rodinné „řemeslo“ se dědí a tisícům fanoušků ukazoval šikovné ruce podobně jako jeho táta.

„Jsem rád, že tady můžu být a zahrát si s tátou. Hokej mě taky hodně baví,“ usmíval se školák Lukeš, jinak hokejista Kadaně. Litvínovská dvojčata, jak se Hüblovi s Lukešem přezdívá a celá akce nesla název Derniéra dvojčat, ještě brusle na hřebík nevěší. Budou hrát druhou ligu za sousední Chomutov.

Motocyklový jezdec Oliver König.
König má zlomenou kost v noze na tři kusy. "Nerozumím, jak jsem závod zvládl."