Velezkušený trenér, který slavil úspěchy i s reprezentací, naposledy působil v extraligovém Hradci Králové. Teď jde do soutěže o patro níž. „Trenér jako je Vladimír Růžička určitě ambice působit ve vyšších soutěžích má, ve středu v 10 hodin ráno ale začíná na ledě s Kadaní,“ řekl pro klubový web šéf Kadaně Petr Klíma. Růžička bude mít k ruce asistenta Daniela Brandu. V pozici vedoucího týmu a kustoda přidá druhou sezónu u Trhačů Pavel Mošna. Roli videokouče zastane Daniel Karbula.

Fanoušci Kadaně k novému trenérovi: Apríl už byl

Fanoušky kadaňských Trhačů nenechal příchod zkušeného trenéra Vladimíra Růžičky chladnými. Hned poté, co klub na sociálních sítích angažování kouče potvrdil, začaly se sypat reakce. Víceméně se nesly v humoristickém duchu, protože Kadaň poslední sezony patří k nejhorším týmům Chance ligy a lidé moc v oživení novým trenérem nevěří.

„Tak to mám dost, ale apríl už byl. Očekávám, že za chvilku dorazí i mladej Růža,“ napsala na facebook například fanynka Petra, která vedle Růžičky seniora očekává i trenérova syna.

„Ty kráso, tak to Kadaň bude hrát tu další sezonu soutěž tak maximálně na hřišti na Rafandě. O bonbóny a hodnotný ceny jako třeba rodinné balení toaleťáku a lžíci na boty,“ přisadil si komentující příznivec hokeje Petr.

Jsou ovšem i tací fandové, kteří příchod velezkušeného kouče vítají. „Tak ta Kadaň půjde nahoru! Tohle by je snad mohlo nakopnout,“ přeje si diskutující Vašek. Jak to dopadne, bude brzy jasné.

Miroslav Sýs, fotbalový rozhodčí, který aktuálně působí na Děčínsku.
Rozhodčí by si měli sáhnout do svědomí, někteří nemají v lize co dělat