Ještě než se všichni stačili rozkoukat, tak se slávisté radovali z prvního gólu. Hned po úvodním buly ujel první útok hostů, zakombinoval a Vondrka prostřelil Lundella. Časomíra ze zápasu ukrojila teprve třináct vteřin!


Z vedení se ale hosté neradovali příliš dlouho, ve třetí minutě bylo srovnáno zásluhou střely Haška - 1:1.


Tato trefa nalila domácím hokejistům čerstvou krev do žil a ti, hnáni téměř dvoutisícovou návštěvou, využili svůj nápor vedoucí trefou, o kterou se v sedmé minutě postaral obránce Révay.


Atraktivní útočný hokej pokračoval i nadále, útoky se střídaly na obou stranách. Po jednom z nich se opakovanou dorážkou prosadil Hruška a stav tak byl opět vyrovnaný - 2:2. Do konce úvodní třetiny pak gólmani chomutovský Lundell i slávista Svoboda odolali všem útočným choutkám.


Úvod druhé části vyšel lépe hostům, kteří se díky rychlým kombinacím často dostávali na dostřel Lundellovo branky. Třiadvacátá minuta pak Slavii přinesla vedení poté, co rychlý útok přesně zakončoval Červenka.


Chomutovští hokejisté měli dobrou možnost k vyrovnání při dlouhé dvojnásobné přesilovce, ale v ní akce vždy překombinovali a hosté se bez větších obtíží ubránili.


Přestože šlo o přípravné utkání, tak diváci se rozhodně nenudili a sledovali zajímavou bitvu se vším všudy. I přes řadu nadějných šancí na obou stranách ale po druhé siréně platil stav 2:3. Ve stejné době akorát fotbalová Slavia vyhrála stejným výsledkem v Ostravě.


Třetí dvacetiminutovka byla hodně rozkouskovaná díky častému vylučování, ale ani jedno z mužstev se v početní výhodě nedokázalo brankově prosadit.
Chomutovští se ale přece jen dočkali vyrovnání, ve 45. minutě propálil Svobodu Jíra, kterému se v posledních zápasech střelecky daří. V závěru utkání byli o něco aktivnější domácí hráči, ale na nerozhodném výsledku 3:3 se už nic nezměnilo.


KLH Chomutov - HC Slavia
Praha 3:3 (2:2, 0:1, 1:0)


Góly 0:1 1. Vondrka (Beránek), 1:1 3. Hašek (Jeslínek), 2:1 7. Révay, 2:2 12. Hruška (Beránek, Vondrka), 2:3 23. Červenka (Bednář, Sklenář), 3:3 45. Jíra (Všetečka, Hlinka).


Rozhodčí: Lacina, Sadílek, Kordyna. Vyloučení 10:7. Bez využití. Diváků: 1700.


Chomutov: Lundell - Chmelíř, Révay, Pulpán, Všetečka, Ťupa, Bombic, Trefný, Kloz - Gombár, Skořepa, Míka - Malát, Hlinka, Jíra - Hašek, Charousek, Jeslínek - Tauš, Domin, Fábry.


Slavia: Svoboda - Žižka, Vašíček, Kadlec, Drtina , Mazanec, Novák, Kolařík - Beránek, Vondrka, Hruška - Růžička, Tomica, Micka - Červenka, Čermák, Sklenář - Bednář, Doležal, Jelínek.