Chomutovští jeli v sobotu na led jihlavské Dukly a už po úvodní třetině bylo jasné, že si domů odvezou tři body.
Jihlavští sice začali utkání aktivně, ale první vážnější situace před domácí brankou skončila v desáté minutě hned gólem, jehož autorem byl chomutovský Boušek.


Vstřelený gól posadil hosty do sedla a po třech minutách to bylo zásluhou Charouska už 2:0. Kalich hořkosti si domácí vypili až do dna v osmnácté minutě, kdy si obránce Duben kopl puk do vlastní branky, gól byl připsán Jírovi.
Druhá část se obešla bez gólů, ty začaly padat až po další změně stran a opět hlavně do jihlavské sítě.
Na 4:0 zvyšoval ve 46. minutě Ťupa, na 5:0 ve 48. Boušek a až poté se domácí příznivci dočkali i puku v chomutovské síti – při přesilovce prostřelil Horčičku zkušený Ščerban.


Tečku za utkáním pak v padesáté minutě udělal chomutovský Mikšovic, který v přesilové hře pečetil výsledek na konečných 6:1!
Zápas v Třebíči se pro kadaňské hokejisty nevyvíjel dobře, protože už ve čtvrté minutě inkasovali z hole Dolníčka. Domácí poté byli aktivnější, ale gólman Stejskal své spoluhráče podržel.
Druhá část hry už byla vyrovnanější a hosté si vytvořili několik nadějných příležitostí. A vyrovnání se dočkali v polovině zápasu, kdy po předchozí tyčce srovnal Derfler.


Vyrovnaný stav ovšem vydržel pouze 39 vteřin. Poté se od modré napřáhl Kaláb a Zahradníkova teč poslala puk za bezmocného Stejskala – 2:1.
vyrovnaný hokej pokračoval a o další zasloužené vyrovnání se v 51. minutě postaral Polanský.
Stav 2:2 se už nezměnil a to platilo i v pětiminutovém prodloužení. Ke slovu se tak dostaly samostatné nájezdy a ty vyšly lépe domácím. Kadaňští Polanský s Vrtkem totiž neuspěli, naopak třebíčští Kolafa s Dibelkou ano a bonusový bod tak zůstal doma.