V SEKCI VIDEA JSOU TŘI UKÁZKY GÓLŮ Z KADAŇSKÉHO LEDU ZE ZÁPASU S BEROUNSKÝMI MEDVĚDY

Kadaň – Beroun

Kadaňští hokejisté nastoupili proti Medvědům z Berouna psychicky posíleni vítězstvím z Vrchlabí, v medvědí brance se představil kadaňským i chomutovským příznivcům známý Kamil Jarina.
Skóre se poprvé měnilo už po 82 vteřinách, to se totiž ve zmatku před domácí brankou prosadil berounský Šinágl.
Po inkasovaném gólu Kadaň Medvědy pořádně zatlačila a ve čtrnácté minutě se dočkala vyrovnání a to navíc ve vlastním oslabení, kdy se puku ujal zkušený Polanský a jeho povedený blafák znamenal srovnání na 1:1.
Hned v úvodu druhé části trefil domácí Duba tyč, další sólo Polanského tentokrát Jarina zlikvidoval. V dalším průběhu hry se šance rodily hlavně při přesilových hrách, ale na nerozhodném stavu se nic neměnilo.
Měnilo se to až po minutě a půl třetí části. Medvědi rozebrali domácí obranu a Šinágl střelou do prázdné branky poslal hosty opět do vedení. Po této trefě se musela Kadaň bránit útokům nabuzených Medvědů, ti už ale další gól nepřidali.
Naopak domácí byli v závěru zápasu blízko k vyrovnání, ale ve velkém závaru před Jarinou neuspěli a k vyrovnávacímu gólu nevedla ani kadaňská závěrečná hra bez brankáře.

H. Brod – Chomutov

Hokejisté KLH Chomutov jeli do Havlíčkova Brodu v roli favorita, ale domácí hráči jim tuto roli hodně znepříjemňovali.
Po úvodním oťukávání a šancím na obou stranách se jako první prosadili domácí. V patnácté minutě se k puku dostal Čermák a jeho přesná střela otevřela brankový účet zápasu - 1:0.
V úvodu druhé dvacetiminutovky hráli hosté dlouhou přesilovku po vyloučení Révaye na pět minut a do konce zápasu. Rozhodčí Jebavý se ale nechal unést tím, že domácí hráč naletěl do otevřených dvířek na střídačce.
Chomutov vyrovnal při hře 4 na 4 ve 26. minutě, kdy se napřáhl obránce Bombic a jeho ránu v klidu dorazil Polodna - 1:1.
Remízový stav vydržel jen pár minut, po rychlé a povedené kombinaci poslal havlíčkobrodské Rebely znovu do vedení Kubeš.
Domácí hokejisté pak hráli hodně dlouhou dvojnásobnou přesilovku a kdyby ji využili, byli by k vítězství blízko. Místo toho ji ale hosté přežili a po jejím skončení vyrovnal Heinisch na 2:2.


Hosté se do vedení dostali poprvé ve 46. minutě, kdy zakombinoval Šíp s Haškem a druhý jmenovaný hráč šestým gólem v této sezoně zařídil Chomutovu vedení a jak se později ukázalo i tři body za vítězství 3:2!
V následujícím průběhu hry se už totiž nikdo netrefil, domácím nepomohla ani závěrečná power play.

SK Kadaň – Berounští Medvědi 1:2
Třetiny 1:1, 0:0, 0:1
Góly 0:1 2. Šinágl (Besser, Novák), 1:1 14. Polanský, 1:2 42. Šinágl (Lukačovič, Jelínek).
Rozhodčí: Svoboda, Rozlílek, Sichrovský. Vyloučení 7:5 + Lukačovič 10 minut. Využití 0:1. Oslabení 1:0. Střely na branku 27:19.
Kadaň: Hanuljak - Spitzer, Poživil, Pospíšil, Vaněček, Hlubuček, Brňák, Hlavatý, Kocek, Polanský, Fink, Bauer Jakub, Derfler, Pražák, Duba, Hlusička, Veverka, Kajer, Kadlec, Bauer Jan, Kýhos.
Beroun: Jarina - Braniš, Martinec, Lukačovič, Jelínek, Gudas, Kameš, Čížek, Privoznik, Jankových, Slížek, Vlček, Besser, Šinágl, Polák, Tvrzník, Straka, Novotný, Kupec, Pavel, Heřman.


HC Rebel Havl. Brod – KLH Chomutov 2:3
Třetiny 1:0, 1:2, 0:1
Góly 1:0 15. Čermák (Třetina, Němec), 1:1 26. Polodna (Bombic, Kostourek), 2:1 34. Kubeš (P. Jelínek, Němec), 2:2 39. Heinisch (Jeslínek), 2:3 46. Hašek (Šíp, Jeslínek).
Rozhodčí: Jebavý, Lhotský, J. Svoboda. Vyloučení 7:10 + Révay 5+dku. Bez využití. Diváků: 1050. Střely na branku 34:31.
Brod: Neruda - Jebavý, Vyhlídal, Staněk, Pavlík, Borůvka, A. Jelínek, Šulc - Kubeš, Kreuzer, Holec - Hodek, P. Jelínek, Borovanský - Endál, Dušátko, Varga - Třetina, Čermák, Němec - Ondráček
Chomutov: Horčička - Bombic, Malinský, Révay, Trefný, Kolda, Černý, Ťupa, Březina - Jíra, Kostourek, Polodna - Jeslínek, Šíp, Hašek - Boušek, Heinisch, Tauš - Freiberg, Stehlík, Havlůj