Přestože Chomutovští na Hané nepodali špatný výkon, tak se domů vraceli s prázdnou. První zápas prohráli 2:5 a ten druhý 6:7 po samostatných nájezdech, přestože v utkání domácí přestříleli 59:40!


Olomoucké hokejisty doma hnaly dopředu téměř čtyři tisícovky diváků a v dnešním i zítřejším utkání určitě také Chomutovští uvítají mohutnu podporu tribun. Kvůli tomu také vedení KLH Chomutov připravilo pro své příznivce několik zajímavých akcí. Těch bude hned šest.


Každý návštěvník se může u vchodu nechat od sličných hostesek pomalovat chomutovským bojovými barvami, dále dostane každý třicátý fanoušek k zakoupené vstupence na dnešní zápas i vstupenku na zítra a každý, kdo si během dnešního či zítřejšího zápasu koupí permanentku na příští sezonu, bude si moct koupit chomutovskou šálu za poloviční cenu.


Nezapomnělo se ani na děti. „Už před zápasem se v okolí zimního stadionu budou pohybovat pohádkové postavy v dresech KLH Chomutov. Přítomný bude i klubový fotograf, takže všechny děti se s nimi vyfotit a fotku si pak stáhnout z klubového webu,“ říká marketingový manažer KLH David Dinda.


Nejzajímavější akce jsou připraveny pro dospělé fanoušky. Vítěz první soutěže dostane k dispozici na víkend vůz Hyundai dle vlastního výběru a vítěz druhé soutěže zažije opravdu příjemný víkend. „Vítěz této soutěže se bude mít opravdu na co těšit. Před sobotním zápasem pro něj přijede až před jeho bydliště luxusní vůz, odveze jej přímo před stadion, kde bude mít místo ve V.I.P. sektoru a občerstvení po celý zápas zdarma. A aby toho nebylo málo, tak po skončení zápasu onen luxusní vůz odveze výherce na výbornou večeři a po ní zpět domů,“ dodává David Dinda k opravdu zajímavému a originálnímu taháku pro fanoušky chomutovského hokeje.


Takže v pátek (dnes) v 17.30 hodin!

KLH Chomutov v play off za stavu 0:2 na zápasy


Chomutov/V první hokejové lize se hraje play off od sezony 1999/2000. Od té doby hokejisté KLH Chomutov v play off nechyběli ani jednou.


Stejně jako momentálně prohrávají s Olomoucí 0:2 na zápasy, tak v této situaci se během prvoligové historie play off ocitli již sedmkrát. A jak dopadli? Dozvíte se v následujících řádcích…


Sezona 1999/2000


První sezona play off, Chomutov vypadl až ve finále s Jihlavou, 0:2 na zápasy neprohrával.


Sezona 2000/2001


Chomutov se po jasných sériích dostal až do baráže s Karlovými Vary. Po dvou venkovních zápasech prohrával 0:2, nakonec prohrál 2:4 a první sen o extralize se rozplynul.


Sezona 2001/2002


Čtvrtfinále proti Prostějovu odstartovali Chomutovští dvojicí domácích zápasů a oba prohráli, nakonec se ale radovali z vítězství 4:2.


Na zápasy prohrávali 0:2 i v následujícím finále po dvou zápasech v Liberci, poté podlehli i ve třetím zápase.


Sezona 2002/2003


0:2 prohrával Chomutov po semifinálových zápasech v Jihlavě, nakonec prohrál i ten třetí doma a vypadl.


Sezona 2003/2004


Zase Jihlava a zase sefiminále. Chomutov začínal dvakrát doma a prohrával 0:2, nakonec prohrál sérii 1:3.


Sezona 2004/2005


Po dvou čtvrtfinálových zápasech v Hradci Králové prohrával Chomutov 0:2, sérii nakonec dokázal otočit a vyhrál 3:2.


Sezona 2005/2006


Nepovedené čtvrtfinále s Mladou Boleslaví. Chomutovští prohráli oba zápasy v Mladé Boleslavi a nakonec i oba na domácím ledě.


Sezona 2006/2007


Až do památného finále s Ústím nad Labem Chomutovští 0:2 na zápasy neprohrávali, stáli jediný gól od extraligy…


Resumé


Během play off hokejisté KLH Chomutov prohrávali 0:2 po dvou zápasech na ledě soupeřů pětkrát a pouze v jednom případě to ještě dokázali otočit. Další šanci k otočení tohoto nepříznivého stavu mají v následujících dnech.