Nikdo z příchozích asi nečekal, že uvidí hokej na ligové úrovni, a tudíž nemohl být příliš překvapen tím, co se odehrávalo na ledě. Na kláštereckém celku bylo znát, že hraje první utkání nového ročníku. Sehraně působila osvědčená dvojka Babka, Kotrouš, které perfektně doplňoval Zika. Kadaňský tým vedl jako kapitán Michal Hlusička, který byl nejstarším hráčem hostí.


Hostující gólman Tichý se ani nestihl vzpamatovat, když kolem něj prolétl puk po střelách Kotrouše a Panochy. Kadaňští se ale nenechali zatlačit do defenzivy a ve 4. minutě se z gólu radovali sourozenci Bauerovi.


Domácí si na svou příležitost počkali. V poslední vteřině desáté minuty pokořil Tichého třetí dorážkou Jakub Loučka. O pět minut později se domácí dostali do vedení. Šest vteřin početní převahy potřebovali k tomu, aby potrestali vyloučení Chotaše. Hned v prvním utkání se gólem v kláštereckém dresu uvedl Ladislav Řezníček.


Druhou třetinu načal svým gólem kadaňský Vrtek, pak otěže zápasu převzal rozhodčí, který až zbytečně často vylučoval.
V úvodu třetí třetiny vrátil Klášterci po samostatné akci vedení Václav Pokorný. Ve 48. minutě přidal čtvrtou branku Martin Hartman. Na druhé straně mohl skórovat druhý z bratří Bauerů. Jeho střelu z otočky ale Damašek se štěstím kryl. Závěrečné minuty už žádnou větší gólovou šanci nepřinesly a Klášterec tak porazil Kadaň 4:2.⋌ (luč, jež, cer)